LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Romantična gesta

Studenti nastavljaju s ljubavnim pismima: „Poslat ću ti vjetar da ti miluje kosu...”

Još jedan splitski dom postao je poprište ljubavne priče – crnokosa je potencijalnom odabraniku napisala kratku ljubavnu pjesmu.

Još jedan splitski dom postao je poprište ljubavne priče – crnokosa je potencijalnom odabraniku napisala kratku ljubavnu pjesmu.

Nakon pisma sramežljivog dečka iz Studentskog doma Bruno Bušić upućenog misterioznoj Ani osvanulo je novo ljubavno pismo. No, ovoga puta autorica je crnokosa djevojka koja se obratila dečku u hodniku doma dr. Franje Tuđmana. 
Vezano: U studentskoj sobi zatekla ljubavno pismo: „Jako sam sramežljiv, pa ti šaljem pismo.”
Crnokosa je bila kreativna i napisala kratku pjesmu za svoju simpatiju:

– Poslat ću ti vjetar
da ti miluje kosu
Za svako jutro
poslat ću ti rosu
Poslat ću ti mjesec
da u mraku sja
A što se tiče puse
to ću osobno ja!

Tvoja crnokosa

Objavu je na svojem Facebooku podijelio Studentski centar Split koji je istaknuo kako splitskim studentima ne manjka romantičnih gesta unatoč činjenici da su zbog zatvorenih restorana možda izgubili ideju za Valentinovo. 

– Unatoč tome što su restorani zatvoreni najmanje do 15.2, te su time mnogi izgubili ideju za Valentinovo, našim studentima ne manjka romantičnih gesta. Prije koji dan student u Domu Bruno Bušić napisao je poruku za misterioznu Anu, a danas je crnokosa ostavila poruku za dečka na hodniku doma dr. Franjo Tuđman. Stoga, neka ispiti i korona ne budu opravdanje za tebe ovog Valentinova. – napisali su iz SC-a.

FOTO: FACEBOOK/STUDENTSKI CENTAR SPLIT