LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ansambl za suvremenu glazbu S/UMAS

Splitski studenti pripremaju humanitarni koncert za pomoć beskućnicima

Ansambl za suvremenu glazbu Umjetničke akademije u Splitu uoči Božića uveseljava najpotrebitije sugrađane.

Ansambl za suvremenu glazbu Umjetničke akademije u Splitu uoči Božića uveseljava najpotrebitije sugrađane.

Božićno vrijeme najbolje je doba u godini da se privuče pažnja na goruće probleme društva, od kojih je jedan od najvećih zasigurno beskućništvo. Još se jednom pokazuje kako zajednica zaista može biti solidarna, a osobito je radostan trenutak kada inicijativu preuzmu mladi.

Kako bi štićenicima Centra za beskućnice/ke Udruge MoSt uljepšali praznike i novu godinu, studenti Umjetničke akademije u Splitu okupljeni u Ansambl za suvremenu glazbu S/UMAS održat će humanitarni koncert imena S/UMAS GOES POP. Mladi Splićani nastupaju 21. prosinca u 20.00 sati u amfiteatru Doma mladih u Splitu. Umjesto novca, kako biste si pribavili ulaznicu bit će vam potrebna vrećica prehrambenih i/ili higijenskih proizvoda za štićenike Udruge, a nakon toga moći ćete uživati u inovativnim verzijama dobro poznatih pop i rock standarda iz opusa umjetnika poput Franka Zappe i Michaela Jacksona.

Ovaj hvalevrijedan događaj organiziran je u suradnji s Udrugom MoSt, Sveučilištem u Splitu i Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu, na poticaj Studentskog zbora UMAS-a s ciljem podizanja svijesti o potrebitima u Splitu i tome koliko je malo potrebno da im se uvelike olakša i uljepša svakodnevica. Ansambl S/UMAS okupio se 2015. godine na inicijativu docenta Gordana Tudora, skladatelja i saksofonista.

Stoga trk u obližnji dućan, opremite se donacijama za MoSt, a onda uživancija u kreativnosti mladih splitskih umjetnika.

FOTO: FACEBOOK