LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kako preživjeti prosinac?

Spas za studentski račun pred kraj godine

Prosinac treba preživjeti, darove kupiti, advent obići, a i Novu godinu dočekati i proslaviti. Kako pokriti sve te troškove i preživjeti do 2023.?

Prosinac treba preživjeti, darove kupiti, advent obići, a i Novu godinu dočekati i proslaviti. Kako pokriti sve te troškove i preživjeti do 2023.?

Svjetsko prvenstvo u nogometu, kolokviji, advent, Božić, doček Nove godine – sve to je pred nama, i to u tek nešto više od mjesec dana. Preživjeti do kraja 2022. godine bit će stvarno izazovno, i fizički i financijski. Druženja uz utakmice, adventiranje po gradu, kupovanje poklona, planiranje dočeka – kako si sve to priuštiti bez minusa na studentskom računu? Teško je, ali moguće. Ključ je u pametnom planiranju budžeta i korištenju vremena.

Neki od vas koji ovo čitate uopće se ne brinete jer cijelu godinu pomalo štedite pa sad možete bezbrižno uživati. Podsjetnik je to svima da su štednja, kupovanje na popustima, učlanjivanje u besplatne loyality programe i slično zaista korisni. Kad se sve na kraju zbroji, dođete do lijepog iznosa na studentskom računu.

Spas u zadnji čas

Koliko god je prosinac mjesec u kojem se najviše troši, toliko ima i dobrih prilika za brzu zaradu. I tu se nalazi vaš spas u zadnji čas. Od fizičkih poslova montiranja štandova za advent ili montiranja i razmontiravanja pozornica za razna događanja, preko vikend promocija u gradovima ili trgovačkim centrima, rada na adventskim kućicama, pa sve do držanja instrukcija i raznih online poslova koje možete raditi iz sobe i kad god stignete. Ponuda nikad bogatija i nikad lakše pronaći posao koji možete uklopiti u gusti prosinački raspored.

Kako biste pronašli idealan posao za brzu zaradu, bacite oko na grupe s ponudom poslova za studente ili na stranice Studentskog centra. Ugovor možete riješiti online, jednako kao i račun u banci ako ga još uvijek nemate - bez čekanja i s bilo koje lokacije. Nema mjesta za „ne da mi se“ i lijenost. Izgurajte ovaj period – hrabro! Dio vremena ćete morati odvojiti za rad, ali to samo znači da ćete više i bolje uživati u svim radostima koje slijede.

FOTO: PEXELS