LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vruća analiza

Seks kombinacije s kolegama s posla – zašto da i zašto ne

Seks kombinacija koja odgovara oboma zvuči kao odlična opcija za zadovoljenje seksualnih potreba bez svega što sa sobom podrazumijeva veza, a i nije komplicirano za izvesti, budući da radite zajedno. Zvuči super, zar ne? 

Seks kombinacija koja odgovara oboma zvuči kao odlična opcija za zadovoljenje seksualnih potreba bez svega što sa sobom podrazumijeva veza, a i nije komplicirano za izvesti, budući da radite zajedno. Zvuči super, zar ne? 

Krenuli su godišnji odmori, uredi su prazni, a ti i dalje moraš na posao. U dugim, dosadnim i vrućim danima, misli ti svako malo skreću na kolegu iz susjednog ureda. Iako već dugo radite zajedno, nikada do sada ti nije zapeo za oko. I nikada do sada ti nije bilo toliko zgodan

Kad odlaziš raditi kavu, nadaš se da ćeš ga zateći u kuhinji, namjerno strgaš printer kako bi ga mogla pitati za pomoć, gasiš klimu kako bi ga mogla pitati je li i njemu vruće i tad shvaćaš – želiš se spetljati s kolegom posla

Zamislimo da ti zamisao uspije, da je kolega za i da i njemu treba malo opuštanja prije, tijekom ili nakon posla. Seks kombinacija koja odgovara oboma zvuči kao odlična opcija za zadovoljenje seksualnih potreba bez svega što sa sobom podrazumijeva veza, a i nije komplicirano za izvesti, budući da radite zajedno. Zvuči super, zar ne? 

No, u seks kombinacijama ne sudjelujete samo ti i kolega (figurativno rečeno, ne mislimo na orgije), već i cijelo vaše radno okruženje. Koliko god vi mislili da ste suptilni i da nitko nije primijetio, samo je pitanje vremena kad će netko shvatiti što se događa. Ako bi ti smetalo da drugi znaju za vašu kombinaciju, to je nešto što trebaš imati na umu prije upuštanja u avanturu

Također, rijetke seks kombinacije dugo potraju. Što više vremena budete provodili zajedno, to ćete se bolje upoznati, bez obzira na to što možda nećete previše vremena provesti u razgovoru. Što ako shvatiš da ti kolega nikako ne odgovara kao osoba? Ako nisi osoba koja može odvojiti fizičke kvalitete od ostalih, pokušaj saznati ima li kolega neke osobine koje su ti jednostavno deal-breaker.

Seks kombinacije s kolegama s posla mogu završiti na dva načina – ili ćete u nekom trenutku postati par ili ćete u nekom trenutku prekinuti. Prije nego što se upustiš u avanturu takve vrste, razmisli jesi li spremna na to da budeš u vezi s nekim s kim radiš. Mnogi ljudi na radnom su mjestu upoznali svoje životne suputnike, no isto tako, mnoge veze nisu preživjele toliko vremena provedenog zajedno. S druge strane, ako svoj odnos prekinete, tog ćeš kolegu morati gledati svakodnevno. Čak i ako vaša seks kombinacija završi bez međusobnog zamjeranja i bez povrijeđenih osjećaja, razmisli hoćeš li moći prijeći preko vašeg odnosa i nastaviti profesionalno surađivati s kolegom. 

No, bez obzira na sve, neke potrebe trebaju biti zadovoljene. Dok god otvoreno komunicirate, dok god oboje to želite, dok god ste odgovorni i dok god se međusobno uvažavate, slobodno se prepustite strastima.
FOTO: PIXABAY