LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Vintageu

Saharski Led Zeppelin hipnotizirat će zagrebačku publiku

Skupina Tinariwen nastupit će 10. srpnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Ulaznice na dan koncerta možete kupiti po cijeni od 120 kuna.

Skupina Tinariwen nastupit će 10. srpnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Ulaznice na dan koncerta možete kupiti po cijeni od 120 kuna.

Mora da radiš nešto jako dobro ako tvoje fanove čine Thom York, Brian Eno, Carlos Santana i TV On the Radio. Osnovani u pobunjeničkom kampu u Libiji, Tinariwen, skupina izgnaničkih nomada s vremenom je postigla zavidan status rock zvijezda iz Sahare. Njihova je glazba svojevrsni soundtrack za Touarešku neovisnost i pomirenje.

Zbog svog hipnotizirajućeg fuzz funka i blues riffsa u kombinaciji s alžirskim raiom i egipatskim popom, često ih vole nazivati saharskim Led Zeppelinom. Ili, kao da su se Keith Richards, Santana, John Lee Hooker, članovi Primal Screama, Mogwaija i Grateful Deada izgubili u Sahari, ostali tamo cijelo desetljeće pa se na Zapad vratili pod hipnozom. Kao takvi, 10. srpnja dolaze u Vintage Industrial Bar.

U prodaji su ulaznice za ovaj koncert u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu. Također, mogu se kupiti i u Kavezu, dvorište Savske 160, u periodu od 10 do 23 sata. Cijena će na dan koncerta iznositi 120 kn. Broj im je ograničen pa požurite. Više informacija možete potražiti na Facebook događaju

FOTO: FACEBOOK