LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Tvornici kulture

Prije Macy Gray nastupa Sara Renar, ime s vrha regionalne glazbene scene

Bliži se koncert Macy Gray, pjevačice prepoznatljivog "promuklog" vokala. Pred njezin nastup publiku će zagrijati nagrađivana Sara Renar.

Bliži se koncert Macy Gray, pjevačice prepoznatljivog "promuklog" vokala. Pred njezin nastup publiku će zagrijati nagrađivana Sara Renar.

Sjajna kantautorica Sara Renar nastupit će prije Macy Gray na koncertu u Tvornici kulture u četvrtak 9. ožujka. Riječ je o nagrađivanoj zagrebačkoj glazbenici. Iza nje stoje tri hvaljena studijska izdanja Djeca, Jesen i Tišina koja su joj zacementirala poziciju na regionalnoj sceni.

Upravo je posljednji i aktualni album Tišina prikupio samo najbolje recenzije kritike i medija, a za njega je ove godine dobila i dvije nominacije za prestižnu diskografsku nagradu Porin u kategoriji albuma godine i najboljeg albuma alternativne glazbe. U posljednje dvije godine održala je preko 150 nastupa, a sve više nastupa i van granica regije te se upravo nalazi na regionalno-europskoj turneji. Avangardni zvuk koji je predstavila kroz svoje nastupe i na posljednja dva albuma stavljaju je u sam vrh nove regionalne glazbene scene.

Macy Gray, višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najpoznatijih R&B/soul pjevačica prepoznatljivog promuklog vokala, u Zagreb dolazi na krilima novog albuma Stripped. Predstavit će i cijeli katalog singlova iz bogate karijere koji su je označili jednom od najpoznatijih vokalistica u zadnjih 17 godina. Vani je i njen novi singl White Man u kojem progovara o valu rasnih i rodnih neravnopravnosti koji se trenutno događa u Americi.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 170 kuna. Na dan koncerta cijena će iznositi 195 kuna.

FOTO: LAA