LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Stvari koje ne smijete zaboraviti ponijeti u studentski dom

Iz iskustava starijih studenata složili smo popis potrepština koje olakšavaju život u studentskom domu. Pribor za jelo, čepići i tava za palačinke čine dio prijedloga.

Iz iskustava starijih studenata složili smo popis potrepština koje olakšavaju život u studentskom domu. Pribor za jelo, čepići i tava za palačinke čine dio prijedloga.

Kako bi vaš život u studentskom domu postao lakši, donosimo vam popis stvari bez kojih jednostavno ne možete, a možda se niste sjetili dosad ponijeti ih.
 
VEZANO: Izašli su rezultati natječaja za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima


Termosica za kavu ili čaj

Život u domu ili putovanje na rana jutarnja predavanja uvijek uljepšavaju topli napitci. Štoviše ako ste učili do kasno u noć ili se zabavljali sa svojim prijateljima, putne šalice su ključne nakon ranojutarnjeg buđenja.

Kuhalo za vodu

Svi studenti preporučuju posjedovanje kuhala za vodu. U svakom trenutku možete tako skuhati kavu, čaj ili juhu iz vrećice. 

Pribor za jelo

Žlice, vilice i nož moraju vam se naći na popisu jer bez pribora ne možete ako ne stignete do menze pa si nešto naručite ili sami pripremite. 

Kutija za hranu

Ako imate previše obaveza da biste otišli u dućan ili nešto skuhali, za spremanje hrane iz menze za dan kasnije – neophodna je plastična kutija. 

Potrepštine za pranje i sušenje rublja

Deterdžent i sklopivi stalak za sušenje rublja svakako se moraju naći na popisu.

Uz navedene prijedloge stariji studenti dodaju dobre slušalice ili čepiće za uši, kišobran, produžni kabel – jer utičnica nikad dosta, otvarač za konzerve i tava za palačinke. 
FOTO: STUDENTSKI.HR