LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabranjena zabava

Policija istražuje korona-party na zadarskom području: stotinjak mladih zabavljalo se uz narodnjake

Barem stotinjak ljudi, uglavnom mladih, zabavljalo se u narodnjačkom klubu na zadarskom području, što uz video dokazuju i vreće za smeće s plastičnim čašama i bocama.

Barem stotinjak ljudi, uglavnom mladih, zabavljalo se u narodnjačkom klubu na zadarskom području, što uz video dokazuju i vreće za smeće s plastičnim čašama i bocama.

Zadrom se tijekom vikenda proširio video zabave koja se, prema prvim informacijama, unatoč epidemiološkim mjerama za suzbijanje koronavirusa koje su trenutno na snazi, navodno organizirala u narodnjačkom klubu Amnezija, smještenom u podrumu kuće na području Sinjoretova, uz državnu cestu prema Zemuniku, javlja Zadarski.hr. Na snimci kojom raspolažu uočljivo je stotinjak uglavnom mladih ljudi koji se zabavljaju uz pjesmu Miki Milane Vere Matović. 

Prema neslužbenim informacijama, koje prenosi Zadarski.hr, ulaznice za taj tulum prodavale su se po cijeni od 40 kuna. Organizatori su zaradili oko 8000 kuna, što znači da ih je kupilo 200-tinjak ljudi. 

Spomenuti medij navodi da vlasnik tog prostora nije organizator tuluma, što je i dokazao nadležnim institucijama dostavljajući im ugovor o najmu. Čini se, dakle, da je prostor iznajmio skupini mlađih ljudi. 

Ispred Amnezije u ponedjeljak su ujutro bile vidljive naznake održane zabave. U nekoliko velikih crnih vreća za smeće ondje su se nalazile plastične čaše i boce pića.

Zadarska policija potvrdila je Zadarskom.hr da u suradnji s ostalim nadležnim institucijama poduzima radnje potrebne za utvrđivanje okolnosti ovog događaja. Stožer civilne zaštite Grada Zadra otkrio je tom portalu da je i na njegove adrese stigao video. 

FOTO: UNSPLASH