LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Supertalent

Pobjednica Supertalenta Anatacha otkrila koji fakultet želi upisati

Pobjednica Supertalenta u razgovoru za Index otkrila je kakvi su joj planovi nakon pobjede, ali i koji fakultet želi upisati nakon srednje škole.

Pobjednica Supertalenta u razgovoru za Index otkrila je kakvi su joj planovi nakon pobjede, ali i koji fakultet želi upisati nakon srednje škole.

Anatacha Filmone pobjednica je osme sezone Supertalenta, a za Index je progovorila o dojmovima nakon sudjelovanja u showu.

– Nisam ni slutila da ću proći u superfinale, a kamoli pobijediti. Bila sam neopisivo sretna i ponosna na sebe kad sam u superfinalu čula svoje ime, da sam pobjednik. – govori Anatacha za Index. 

Pobjedom u Supertalentu osvojila je nagradu od 200 000 kuna, a za što će iskoristiti novac, još uvijek nije smislila. 

– Novčanu nagradu još uvijek ne znam na što ću potrošiti. Odlučila sam da ću prvo dobro razmisliti kako da što pametnije uložim novac. – kaže. 

Anatacha je za Index otkrila i da želi nastaviti glazbenu karijeru nakon pobjede u Supertalentu.

– Silno se želim nastaviti baviti glazbom i snimati svoje pjesme, a kako trenutno stvari stoje, mislim da bih se žanrovski opredijelila za pop pjesme sporijeg i brzog tempa. – kaže.

Otkrila je i da joj je Severina najdraža pjevačica s domaće scene, a sa strane, bez razmišljanja – Whitney Houston. 

Trenutno joj je u životu prioritet srednja škola nakon koje želi upisati fakultet, i to teološki

– Prioritet mi je škola, nakon koje želim upisati fakultet, i to teološki jer želim biti vjeroučiteljica. Čvrsto vjerujem u Boga i nikad me nije napustio u životu. – rekla nam je pobjednica Supertalenta za Index.

FOTO: YOUTUBE (SCREENSHOT) / SUPERTALENT