LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FILOZOFSKI FAKULTET U RIJECI

Ovaj četvrtak u Rijeci se održava radionica komunikacijskih vještina s puno praktičnih primjera

Radionica će se održati ovaj četvrtak u prostoriji F-138 s početkom u 13:15 sati, a namijenja je studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju Fakulteta.

Radionica će se održati ovaj četvrtak u prostoriji F-138 s početkom u 13:15 sati, a namijenja je studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju Fakulteta.

Uokviru projekta PerPeTuUm aGile ovaj četvrtak se na Filozofskom fakultetu u rijeci održava radionica za karijerno savjetovanje - komunikacijske vještine. Radionica će se održati u prostoriji F-138 s početkom u 13:15 sati, a namijenja je studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju Fakulteta.

Kako stoji u obavijesti riječkog Filozofskog fakulteta, važnost komunikacijskih vještina u društvu i svijetu u kojemu živimo naglašava se u svim sferama rada i djelovanja, a osobito u zanimanjima u kojima se svakodnevno radi s ljudima, posredno ili neposredno. Zbog toga je važno osvijestiti vlastite komunikacijske kompetencije te stjecati nova znanja te njima nadograđivati postojeća kako bi se te vještine izoštravale i postajale sve svrsishodnije i prilagođenije različitim situacijama u kojima se svakodnevno nalazimo. 

YUFE: Kako ojačati komunikacijske vještine u poslovnoj interakciji?Na početku radionice svi prisutni će dobiti nekoliko osnovnih informacija o tome što je komunikacija, što komunikaciju obuhvaća te koje su sve razine komunikacije, a dio radionice će obuhvatiti i stalno aktualnu temu aktivnog slušanja.

Besplatna radionica karijernog razvoja i rasta za studente


Polaznici će imati priliku promišljati o svojemu slušanju, ometačima slušanja te će naučiti neke tehnike aktivnoga slušanja kroz vježbu. Osim verbalne, za stvaranje dobroga komunikacijskoga ozračja i prijenosa autentičnosti važna je neverbalna komunikacija te će polaznici u drugome dijelu radionice doznati osnovne informacije o neverbalnoj komunikaciji i njezinim zakonitostima. Kroz vježbe će je osvijestiti i promisliti o znakovima koje svakodnevno rabe.

Četvrtak je pred nama, stoga se na radionicu prijavi još danas ispunivši obrazac na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA