LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt MLADI ZA MLADE

Ostalo je još nekoliko mjesta na današnjoj edukaciji za domaćice i domaćine

Još je nekoliko mjesta preostalo za današnju edukaciju o osnovama domaćinstva koju će voditi Jelena Gašpar, a koja će se održati na Zoomu u 17:30.

Još je nekoliko mjesta preostalo za današnju edukaciju o osnovama domaćinstva koju će voditi Jelena Gašpar, a koja će se održati na Zoomu u 17:30.

U sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti Jelena Gašpar danas će voditi online edukaciju naziva Osnove domaćinstva. Početak je planiran u 17:30

Sudjelovanje je besplatno, a preostalo je još nekoliko raspoloživih mjesta na edukaciji. Zainteresirani se trebaju prijaviti ispunjavanjem obrasca, a poveznicu za pristupanje Zoomu dobit će na svoj e-mail prije njena početka.

Spomenutim projektom Centar za razvoj mladih radi na educiranju mladih u nepovoljnom položaju uz aktivnosti koje će pospješiti njihove kompetencije za zapošljavanje, kao i kompetencije za samostalni život te na senzibiliziranju javnosti po pitanju problematike socijalne isključenosti. Jedan je od ciljeva, dakle, pomoći im u pripremi za samostalni život, zbog čega se, između ostalog, organizira radionica osnova domaćinstva.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnim uredom Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: PIXABAY