LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Profesor u popularnom showu

On je doktor fizike, docent na splitskom PMF-u i novi Gospodin savršeni; što o njemu kažu njegovi studenti?

– Da je savršen, mi znamo od ranije, a od danas znate i vi. – poručili su s PMF-a.

– Da je savršen, mi znamo od ranije, a od danas znate i vi. – poručili su s PMF-a.

Da je Toni Šćulac, doktor fizike i docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu novi Gospodin savršeni potvrdili su i s PMF-a. 

Na PMF-u predaje od 2019. godine, a studentima drži dva kolegija: Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija.

Sindikati u nevjerici: kazne za nastavnike i do 500 eura


 


Osim što se može pohvaliti inteligencijom i izgledom, čini se da je novi Gospodin savršeni i odličan nastavnik. Naime, 2020. godine osvojio je nagradu fakulteta za najboljeg nastavnika na PMF-u, a studenti su tada istaknuli da iznimno strastveno prenosi svoje znanje. 

Svaki šesti nastavnik matematike u osnovnim školama nije kvalificiran, a mjesta na sveučilišnim nastavničkim smjerovima i dalje ostaju nepopunjena


– Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena, zanimljiva i suvremena. Studentima strastveno prenosi svoje znanje, uvijek im je na raspolaganju tijekom i poslije nastave te za neposredne i on-line konzultacije. U slučaju ako student i nakon objašnjenja nešto ne razumije, spreman je naći neograničen broj kreativnih rješenja kako mu približiti gradivo. – istaknuli su tada studenti. 

Uz to, za svoj je znanstveni rad nagrađen nagradom Sveučilišta u Splitu za 2019. godinu u kategoriji znanstvenika uključenih u velike kolaboracije.

Na FFOS-u organizira se radionica o temi pedagogije odnosa


– Dakle, da je SAVRŠEN mi znamo od ranije, a od danas znate i vi. – zaključili su s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu. 

FOTO: FACEBOOK / PMF ST