LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ulaznice se brzo prodaju

Očekuje nas pet koncerata Buč Kesidi u dvorištu ALU; našim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice!

Od ukupno pet koncerata koje će bend održati u dvorištu ALU već su tri rasprodana. Našim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice.

Od ukupno pet koncerata koje će bend održati u dvorištu ALU već su tri rasprodana. Našim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice.

Grupa Buč Kesidi objavila je spot za pjesmu Nebitna (...ne mogu da) izvučen iz filma Euforija uživo. Sjajan je to uvod u rekordnih pet nastupa koliko ih minimalno čeka u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti od 24. do 29. rujna.Singl Nebitna (...ne mogu da) objavljen je na prvom albumu benda, a novi video spot je isječak iz koncertnog filma Euforija uživo. Upravo spot daje uvid u posebno iskustvo koje donosi ovo filmsko-glazbeno ostvarenje, predstavljeno regionalnom turnejom ovog ljeta po Cinestar kinima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Osmišljen u formi ekraniziranog koncerta sa zanimljivim zapletom, film nas vraća u epohu 60-ih i 70-ih godina. Buč Kesidi uvodi u svoj glazbeni svijet uz nova izvođenja albuma Euforija

Novi spot savršen je uvod u koncertni pohod na Zagreb, a Buč Kesidi u dvorištu ALU u Ilici 85 zasad će održati ukupno pet koncerata, od kojih su čak tri već rasprodana. Po prvi puta od 80-ih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu.

Prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća, stoga su dodana još dva datuma u istom prostoru – 28. i 29. rujna za koje čitateljima portala Studentski.hr poklanjamo 2x2 karte. Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je u komentaru objave ovog članka na Facebook profilu portala označiti jednu osobu koje biste vodili na koncert. Igramo se do četvrtka, 16. rujna u podne, kada ćemo proglasiti pobjednike. 

Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. U prodaji su po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta cijena će iznositi 100 kn.

FOTO: LAA