LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poznati svi detalji

Objavljeni satnica i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 16 izvođača na tri pozornice.

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 16 izvođača na tri pozornice.

Još nas samo jedan dan dijeli od 13. studenog i 39. Brucošijade FER-a, najvećeg studentskog festivala!

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 16 izvođača na trima pozornicama.

U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET pretvara se u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati. I ove godine je organiziran Votafak stage, a sadržaj istog ne zna nitko, pa svakako između koncerata svratite do učionice B5. 


FOTO: Brucošijada FER-a

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Krankšvester, Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket Palma, Grše, Jeboton Ansambl, Ružno Pače, Fantom, Đutko i Plodovi Zemlje, Vizelj, Doringo, TAMAN, Loše Društvo, ELEVEN i Kaleido.

Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori uz satnicu donose i tlocrt. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze budući da ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije moguć ponovni ulazak.

FOTO: Brucošijada FER-a
 
S obzirom na epidemiološku situaciju događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera te svi posjetitelji moraju imati važeću EU COVID-potvrdu ili se testirati prije ulaska u prostor FER-a. Testiranje će biti organizirano u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb). Za testiranje se moguće naručiti putem obrasca na poveznici, a trajat će od 13 do 23 h. 

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane!
FOTO: PIXABAY