LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vintage Industrial Bar

Narednik Lobanja slavi „10 godina ničega“ na Good Vibrationsu

Narednik Lobanja i Vod Smrti stižu ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma „Nitko neće preživjeti“.

Narednik Lobanja i Vod Smrti stižu ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma „Nitko neće preživjeti“.

Legendarni thrasheri – Narednik Lobanja i Vod Smrti – obilježit će u Vintageu u srijedu, 19. listopada, 10 godina ničega. Na upit radi li se slučajno o njegovu rođendanu, Narednik Lobanja bio je poslovično britak sa svojim odgovorom: – Ne. Splitski heavyjaneri Stimulans i švedski Incarnit učinit će ovu metalnu gozbu veličanstvenom, a svoj obol dat će i DJ Kneža, koji sprema slušaonicu Slayer vs. Kreator. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan događanja koštat će 30 kuna.

Narednik Lobanja i Vod Smrti stižu ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma Nitko neće preživjeti. Bend ima četiri člana – Kostur Ratnik (vokal/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bas gitara) i Progonitelj (bubnjevi). Izdali su, osim spomenutog novog albuma, četiri singla i jedan EPTrupa trupala. Njihov nastup nipošto ne smijete zaobići jer:

– …od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!

Stimulans je dugovječna splitska heavy metal četvorka koja je prošle godine izdala dugoočekivani album See The Ligh“. Spomenuti album možda i najboljeg hrvatskog heavy metal benda u ovih je više od godinu dana doživio isključivo pohvale kritike i publike. Članovi benda su Mario Čuljak (gitara/vokal), Darko Grubišić (gitara), Ivan Dabro (bas gitara) i Ivica Bilić (bubnjevi). Momci stižu u Vintage Industrial Bar drugi put spremni isporučiti opasnu dozu teškog metala!

Incarnit je metal bend iz Karlstada iz Švedske. Ovo je relativno nov bend, s jednim izdanim albumom, ali je već u strelovitu usponu na domaćem terenu. Spomenuti album The Grand Cult izdan je 2015. godine, a neke su od tema tekstova pjesama samodestrukcija, ubojstva i kraj svijeta. Momci vas pozivaju da svakako posjetite njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i osluhnete njihovu viziju žestoka thrash metala.