LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vintage Industrial Bar

Krešo i Kisele Kiše, B.T.K. i Biciklić na novom izdanju Good Vibrationsa

Svi oni koji tu večer neće otići na koncert Justina Biebera karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

Svi oni koji tu večer neće otići na koncert Justina Biebera karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

Krešo i Kisele Kiše i Biciklić ovu srijedu promoviraju svoje nove albume U potrazi za bijelim zecom i Наздробљен na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru. Prije njih koncertnu večer otvorit će novi bend na sceni - B.T.K. Nakon bendova za DJ pultom roka Kneža s neodoljivom punk slušaonicom Hladno pivo vs. Mašinko. Svi oni koji tu večer neće otići na koncert Justina Biebera karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

Krešo i Kisele Kiše 2008. godine oformljuju članovi demoliranog benda Bjuti Centar. 2009. godine snimljen je demo prvijenac Još ti nije kasno. Album je izdan pod etiketom Fat Brek. Drugi album Još ti nije jasno da ti nije kasno (također Fat Brek) snimljen je 2013. godine Na albumu gostuju Shamso 69 (Brkovi), Kristina Radovčić (The Blondes, Šajeta), te Zoran Štajduhar Zoff (Grč). Treći album U potrazi za bijelim zecom (Fat Brek) izlazi u rujnu 2016. glazba koju ova vesela skupina svira svrstava se u punk/rock, sa zafrkantskim tekstovima iz naroda. Većinu pjesama napisao je Krešimir Burić, dok se za aranžman pobrinuo cijeli bend. godine 2015. snimljeni su spotovi za pjesme Uvijek i Inače?!. KKK iste godine nastupa na zagrebačkoj Šalati kao podrška Hladnom pivu na proslavi njihovog 25. rođendana. Album kojeg KKK promovira ovom prilikom snimljen je u studiju HRT-a, kao nagrada za pobjedu u trećoj sezoni festivala HR demo klub. Početkom rujna izašao je posljednji i aktualni singl i spot benda Veseli stroj.

Biciklić također promovira novi album – Наздробљен (Nazdrobljen)! Ovaj joj! punk bend osnovan je sasvim slučajno za vrijeme brutalnog opijanja na tulumu veterana KSFF-a u noći s 9. na 10. ožujka 2012. godine Prva proba odrađena je četiri dana kasnije kod Hogara, a već idućeg petka, 16. ožujka, prva snimka s probe snimana mobitelom doživljava premijeru u eteru Radija Student. U međuvremenu, Biciklić je svirao u gotovo svim alternativnim klubovima u Zagrebu i okolici te izdao tri albuma: Povratak Sompompira 2, Za kog je dobar je (Pjesme za dušu 2) i već spomenuti najnoviji kojeg svečano promoviraju u Vintageu!

Legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 ponovno nastupa


B.T.K. je nastao u svibnju 2015. godine iz čiste zafrkancije, želje za svirkom i prenošenjem punk/Oi stava na publiku. Tri dobra frenda (Pale, Jimmy i Žgela) nakon nekog koncerta u cugi su započela priču o osnutku benda koji se trebao zvati Toi Toi po slavnim prenosivim WC-ima. Pričalo se dosta dugo o tome, ali nikako da se slože oko datuma za prvu probu. Budući da se na ovoj maloj zagrebačkoj punk sceni skoro svi znaju, tako su se upoznali s likom (Jankom) koji je svirao gitaru za bend SpokOi. I tako su Jimmy (koji je tek prije mjesec dana primio bas u ruke) i Pale (koji nije 20 godina dodirnuo palice) krenuli na probu. Žgela se također prvi put susreće s mikrofonom, ali svejedno kreću na putovanje koje će im zauvijek promijeniti nalaze jetre. Iako nisu imali nikakva očekivanja, bilo je poprilično iznenađujuće da na prvoj probi nastane i prvi riff, a na drugoj već i prva pjesma. Ubrzo su promijenili i ime jer nisu bili sigurni hoće li im Toi Toi srat zbog autorskih prava pa su, vodeći se svojim stavom u životu, bend nazvali BOLI TE KURAC. Nakon par mukotrpnih mjeseci, puno znoja i, nažalost, odlaskom vokala Žgele, pronalaze novi i kudikamo osebujniji vokal, Marina, te s desetak stvari nastavljaju širiti punk zvukove zagrebačkim garažama.