LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Omiljena manifestacija

Kreću prijave na GISKO tjedan Harryja Pottera!

Namijenjeno svima – od 9 do 99 godina!

Namijenjeno svima – od 9 do 99 godina!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već sedmu godinu organizira GISKO tjedan Harryja Pottera. Ta manifestacija održavat će se od 25. do 29. srpnja 2022. godine, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina, stoji na stranicama Knjižnice.

U sklopu manifestacije Knjižnica organizira različite kreativne, sportske i društvene radionice: Radionica gospođe Mulkin – kravate za sve prigode, Improvizirani metloboj, Escape room, Sat čarobnih olovaka, Bezjačke studije, HP društvene igre te Č. A. S. provjeru znanja u obliku kviza.

Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima tako i odraslima. Broj je sudionika na radionicama ograničen, a svi sudionici dužni su držati se propisanih mjera.

Na radionice se može prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na Odjelu za rad s djecom i mladima od 18. srpnja 2022. godine. Sve dodatne informacije dostupne su na stranicama GISKO-a.
FOTO: UNSPLASH