LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za lakši studentski život

Kakav je pametni telefon potreban današnjem studentu?

Donosimo vam ključne značajke s jednim sjajnim primjerom.

Donosimo vam ključne značajke s jednim sjajnim primjerom.

Teško je zamisliti da uopće možemo studirati bez pametnih uređaja pri ruci, pogotovo u trenutnim okolnostima. Od predavanja, nabavki skripti, pronalaska literature, predaje seminara pa sve do polaganja ispita i upisa konačne ocijene pristupamo online platformama različitim korisničkim računima kako bismo obavili svoje studentske obaveze. Velika uzdanica u ovom dobu virtualnog studentskog života je svakako pametni telefon, koji mora odgovoriti na sve naše studentske situacije.
 
Srećom, Samsung je baš nedavno predstavio svoj najnoviji model Galaxy S21 FE 5G koji je baš – idealan pametni asistent za studenta. Zašto? Donosimo u nastavku.
 

Kamera za sve

Često se nađemo u situaciji da trebamo fotografirati tuđe bilješke, skripte ili neki ključni slajd na predavanju za koje je profesor najavio da će biti na ispitu. Ponekad trebamo i putem raznih aplikacija skenirati neku bitnu potvrdu ili studentsku molbu. Ako pametni telefon nema dobru kameru, onda se svakako nećemo usrećiti u tome. Školski primjer kvalitetne kamere je upravo ona na Samsung Galaxy S21 FE 5G modelu, nadaleko priznatoj u industriji pametnih telefona. Sitna slova u skriptama moguće je lako zumirati zahvaljujući Space Zoom funkciji do 30 puta, dok Zoom Lock značajka sprječava mutne fotografije u slučaju da nam se ruke trzaju kako bi svaki red bio lako čitljiv. Onim noćnim pticama svakako će se svidjeti i odlična Night Mode za čiste fotografije u mračnim uvjetima. Naravno, neizostavni umorni selfie tijekom učenja cijelu noć svojim ostalim kolegama možete podijeliti s vrhunskom prednjom kamerom od 32 MP, taman kako bi se vidio svaki podočnjak.

FOTO: Samsung
 

Lakoća korištenja

Kako nas pametni telefon u studentskom životu prati svugdje gdje se krećemo, važno je da se dobro osjećamo dok ga držimo u rukama. Odzvonilo je doba starih cigli od mobitela samo za pozive i pokoju retro igricu jer sada živimo u dobu velikih zaslona preko kojih čitamo materijale, pišemo, vodimo bilješke sudjelujemo na videopozivima itd. Upravo je Galaxy S21 FE 5G odličan primjer pametnog telefona s vrhunskim, većim zaslonom koji je opet praktičan za svaki džep. Njegov Dynamic AMOLED 2X display zaslon prikazuje sadržaj u visokoj rezoluciji za lako čitanje i najsitnijih uputa za fakultetske zadatke u hodu, dok brzina osvježavanja zaslona od 120 Hz omogućava da sve teče glatko i besprijekorno. Ponekad će te se naći u situaciji da samo scrollate po mobitelu gore-dolje koliko je dobro. 

Galaxy S21 FE 5G praktičan je za koristiti zahvaljujući svojem tankom dizajnu od samo 7.9 mm, zbog čega će se manje događati situacije da pametni telefon padne iz ruke tijekom voženje na fakultet (ili usred predavanja).

FOTO: Samsung

Odlične performanse

Studentski život je ubrzan i svestran, a takvog treba pratiti i jednako brz pametni telefon. Svima nam idu na živce situacije gdje pametni telefon ne može učitati prezentacije kolegija ili aplikacije koje su potrebne zbog njegove sporosti. Zato nam se i jako svidio Galaxy S21 FE 5G koji te probleme čini stvarima prošlosti zahvaljujući svojem vrhunskom procesoru i memoriji. Tu je i podrška za 5G mrežu kako bi se svi virtualni materijali učitali u trenu oka.

FOTO: Samsung

Vječna baterija

Na kraju, dobra baterija pametnog telefona ključna je za studentski život. Osim što treba izdržati cijeli dan pun predavanja i pauzi između njih, često naš akademski dan, pogotovo u studentsku srijedu, završi s jednim druženjem dugo u noć (ili nekoliko noći zaredom). Sve to stvara velik pritisak na bateriju pametnog telefona. Galaxy S21 FE 5G je zato idealno rješenje jer njegova snažna baterija od 4,500 mAh može izdržati dugotrajno korištenje, a uvijek je dobrodošla i brzina punjenja do 50% kapaciteta u samo 30 minuta u pauzama između predavanja. Ipak, čak i da zaboravite punjač, baterija Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona dovoljno je jaka da će izdržati i najdulje aftere, taman za još naručiti taxi pri povratku u stan ili studentski dom.

FOTO: Samsung

Galaxy S21 FE 5G svojim brojnim funkcijama i značajkama predstavlja pravog tehnološkog asistenta i za najdinamičnije studente, a njegova odlična kamera svakako će poslužiti za stvaranje albuma sjećanja na jedan od najljepših perioda života. Ako želite više pročitati o ovom odličnom pametnom telefonu, posjetite ovu web-stranicu.

FOTO: PRESS / SAMSUNG