LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava na Savi

Izbrusite svoj talent uz pomoć mentora i postanite najveći talent na Savi

Na Savi će se uskoro otkriti najveći talent, i to u subotu, 25. travnja. Broj natjecatelja je ograničen pa požurite sa slanjem svoje prijave!

Na Savi će se uskoro otkriti najveći talent, i to u subotu, 25. travnja. Broj natjecatelja je ograničen pa požurite sa slanjem svoje prijave!

Studenti sa Save – pripremite se jer će se upravo u okruženju vašeg studentskog doma otkriti najtalentiraniji student od svih! Riječ je o Večeri talenata na Savi, koja će se održati u subotu, 25. travnja.

Ne morate biti vrhunske zvijezde jer će pri brušenju vašega talenta u pomoć priskočiti tim mentora volontera, neovisno o vrsti talenta kojim ćete se natjecati. Ako mislite da sami nikako nećete moći svladati tremu, možete se prijaviti u grupi klikom na poveznicu. Za one nešto odvažnije koji se žele natjecati individualno, prijave su dostupne ovdje.

Požurite s prijavom jer su sva pjevačka mjesta popunjena dok je za ostale talente svega pet slobodnih!

Važno je napomenuti da je broj natjecatelja, kao i broj ulaznica ograničen, iako će događaj moći doći gledati i oni koji ne uspiju na vrijeme ugrabiti svoju ulaznicu. Nju možete pokupiti na dan događanja od 19:30 do 20:00 na ulazu kina Forum, a svakako dođite na vrijeme jer će vam tada otkriti slatku malu tajnu!

Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

FOTO: PIXABAY