LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europski tjedan mladih

Info zona pokreće 3 online kviza; za najbolje osigurani poklon-bonovi vrijedni 500 kn

– Pobjednici svakog pojedinačnog kviza dobit će bon u iznosu 100 kuna, a natjecatelj s najboljim ukupnim brojem bodova dobit će bon u iznosu 200 kuna. – navode iz Info zone.

– Pobjednici svakog pojedinačnog kviza dobit će bon u iznosu 100 kuna, a natjecatelj s najboljim ukupnim brojem bodova dobit će bon u iznosu 200 kuna. – navode iz Info zone.

Info zona u sklopu Europskog tjedna mladih od 24. do 30. svibnja organizira 3 nagradna online kviza o prilikama za mlade. Objavljuju se 24, 26. i 28. svibnja u podne na poveznici, gdje će biti otvoreni po 3 dana. 

Najbolji natjecatelji osvojit će poklon-bonove na platformi dobartek.hr ukupne vrijednosti 500 kuna.

– Pobjednici svakog pojedinačnog kviza dobit će bon u iznosu 100 kuna, a natjecatelj s najboljim ukupnim brojem bodova dobit će bon u iznosu 200 kuna. U slučaju da više natjecatelja ima isti broj bodova, pobjednika li pobjednicu izabrat će se slučajnim odabirom među najbolje plasiranima. – pojašnjavaju iz Info zone.

Europski tjedan mladih manifestacija je kojom se svake dvije godine mladima ukazuje na brojne mogućnosti koje im se pružaju u okviru programa Europske unije – Europske snage solidarnosti, Erasmus+ i Eurodesk.

– Ove godine održava se uz slogan Naša budućnost u našim rukama i ima namjeru potaknuti mlade na vlastito osnaživanje i razvoj, stjecanje vještina, učenje, nova iskustva, ali i aktivnije uključivanje u društvene procese, stvaranje uključivijeg i ekološki održivog društva. Info zona se manifestaciji pridružuje kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj. – ističu njeni predstavnici.

FOTO: PIXABAY