LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NESLANA ŠALA ILI TEŠKO PIJANSTVO?

FOTO: Prizori zbog kojih ćete odustati od „pravog studentskog“ života u domu

Jesi li stvarno studirao ako nisi iskusio život u studentskom domu? Ako vas netko to pita, samo mu pokažite ove stravične prizore.

Jesi li stvarno studirao ako nisi iskusio život u studentskom domu? Ako vas netko to pita, samo mu pokažite ove stravične prizore.

Život u studentskom domu za neke studente jedina je opcija, dok drugi vjeruju da je to posebno iskustvo koje treba doživjeti bar jednom tijekom studija. No, da je život u studentskom domu daleko od idealnog, pokazao je ovaj video, ali i nebrojene fotografije koje su isplivale u studentskim grupama na društvenim mrežama.
 

@studentski.hr Studentica iz Studentskog doma ‘Stjepan Radić’ snimila je grozne prizore u nekoliko WC-a… #fyp #foryou #foryoupage #studenti #studentskidom #studentskidomstjepanradic #wc #video #sava #studentskihr ♬ original sound - Studentski.hr

 

Ovaj prizor iz Studentskog doma „Stjepan Radić“ podijelila je studentica u istoimenoj Facebook grupi. Ovakve situacije nažalost nisu rijetkost, a potaknuti tom objavom i drugi studenti podijelili su svinjarije koje su zatekli u prostoru doma.

FOTO: FB/ SD Lašćina
 

Izgleda da su kolegijalnost, ali i higijena napustile razgovor.

FOTO: FB STJEPAN RADIĆ SAVA, FB SD LAŠĆINA, STUDENTSKI.HR/PRIVATNI ARHIV