LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sjajan početak akademske godine

Druženje i upoznavanje: Studentski centar Split studentima organizirao potpuno besplatnu večeru dobrodošlice

Dođađaju je prisustvovalo više od 600 studenata, a valja naglasiti kako su večera i čitav program bili potpuno besplatni.

Dođađaju je prisustvovalo više od 600 studenata, a valja naglasiti kako su večera i čitav program bili potpuno besplatni.

Već drugu godinu za redom, Studentski centar u Splitu organizirao je večeru dobrodošlice za sve studente. S obzirom na ogroman interes, druženje uz razne gastronomske delicije, održano je u dva raspoloživa termina.

Studente je dočekao bogat jelovnik, odlična atmosfera, glazba i ono najljepše - stvaranje vrijednih uspomena iz studentskih dana. Događaju je prisustvovalo više od 600 studenata, a valja naglasiti  kako su večera i čitav program bili potpuno besplatni. Ponuda hrane bila je bogata i na jelovniku su se našli specijaliteti poput dalmatinskog pršuta, sira, pašete od tunjevine i soparnika pa do trgane svinjetine, piletine u crvenom umaku, šarenih njoka u umaku od četiri vrste sira i fuža s tartufima i pršutom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Iskreno, predobro mi je. Atmosfera je odlična i svi su raspoloženi. Iako smo sjedili smo s ljudima koje ne znamo, uspjeli smo se vrlo brzo sprijateljiti - rekla je jedna od brojnih posjetiteljica, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.


FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT