LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NJEGOVANJE TRADICIJE

Concordia discors danas kreće s audicijama za pridruživanje njihovu pjevačkom zboru

Danas, 12. i 19. listopada u 20 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održavaju se audicije za nove članove

Danas, 12. i 19. listopada u 20 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održavaju se audicije za nove članove

Jesenski rokovi su gotovi, nova akademska godina počinje, a s njome počinje i nova zborska sezona. Stoga ne čudi informacija što Akademski zbor Filozofskog fakulteta Concordia discors danas, 12. i 19. listopada u 20 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održava audicije za nove članove.

Kako kažu iz Concordie discors, vrijeme je za nove zborske pobjede, a želja im je da svoj zbor obogate članovima koji su s njima voljni njegovati tradiciju zborskog pjevanja.

Kako se pripremiti?

Na tebi je pripremiti pjesmu po tvojem izboru, a njihovi dirigenti će poslušati tvoj raspon i nove mogućnosti. Ono što ti još treba su dobra volja, motivacija i osmijeh kao neizostavan detalj.

Inače, riječ je o mješovitom pjevačkom zboru osnovanom 2010. godine koji danas okuplja 100-tinjak članova, primarno studenata Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Zbor u radu sustavno potiče glazbeno stvaralaštvo studenata, a naglasak stavlja na djela hrvatskih skladatelja i njeguje folklorne napjeve te svjetovna i crkvena djela klasičnih i suvremenih skladatelja.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA