LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktualni oglasi za posao

Bugatti Rimac, Hrvatski Telekom i Ledo Plus samo su neke od tvrtki koje trenutno zapošljavaju studente!

Brojne kompanije u Hrvatskoj imaju otvorene natječaje za studentski rad ili plaćenu praksu, a tu su i mnogi sezonski poslovi. U nastavku donosimo neke od aktualnih oglasa.

Brojne kompanije u Hrvatskoj imaju otvorene natječaje za studentski rad ili plaćenu praksu, a tu su i mnogi sezonski poslovi. U nastavku donosimo neke od aktualnih oglasa.

Ususret ljetu i završetku akademske godine, korisno je pogledati i mogućnosti za zaradu studentskog džeparca i stjecanje radnog iskustva. Brojne kompanije u Hrvatskoj imaju otvorene natječaje za studentski rad ili plaćenu praksu, a tu su i mnogi sezonski poslovi. U nastavku donosimo neke od aktualnih oglasa.
 

Rad u McDonald's restoranima


Posao namijenen svima koji su otvoreni za dinamično okruženje i timski rad, uz satnicu koja može dosegnuti i do 8,48 €. Uz fleksibilno radno vrijeme, mogućnosti napredovanja i redovite edukacije, pridružite se timu koji priprema legendardne McDonald's burgere i krumpiriće i pritom stecite iskustvo i poznanstva u međunarodnoj kompaniji. Prijave su otvorene do 30. lipnja 2024., a svi detalji dostupni ovdje.
 

IT podrška zaposlenicima E.ON Hrvatska


Planirate raditi preko ljeta? Saznajte gdje pronaći idealan studentski posao


Studenti od treće do pete godine studija tehničkog, elektrotehničkog ili strojarskog usmjerenja imaju priliku raditi u jednoj od vodećih kompanija na području energetskih mreža i inovativnih energetskih rješenja. Ovaj studentski posao zahtijeva dobro poznavanje rada na računalu i engleskog jezika, a prednost su vještine u programiranju i automatizaciji. Uz satnicu od 5,50 €, tvrtka nudi različite benefite, rad u modernim uredima i multikulturalnom okruženju.
 

Rad u Teleprodaji u Hrvatskom Telekomu


Prilika za iskustvo za sve komunikativne studentice i studente otvorena je u Hrvatskom Telekomu i to u Zagrebu i Splitu. Posao podrazumijeva pozivanje korisnika, razumijevanje njihovih potreba i slaganje odgovarajućih ponuda, a sve to u motivirajućoj radnoj atmosferi. Za rad na ovom radnom mjestu nije potrebno radno iskustvo, već zainteresirani prolaze plaćenu edukaciju prije rada uz mentora. Satnica za ovaj posao je 7 € po satu.
 

Bugatti Rimac traži Interior Engineer Interna


Ukušaj se u nečem novom i uzbudljivom: postani vodič u Botaničkom vrtu!


Izvrsna prilika za iskustvo u kompaniji „najnaprednijih hiperautomobila“ otvorena je za studente i prvostupnike studija strojarstva, prometa (logistike) i srodnih tehničkih studija. Posao čine podrška u razvoju aktivnosti u 3D konstrukcijama, kao i u aktivnostima testiranja uključujući koordinaciju komponenti te pisanje završnih izvješća. Student će na ovome poslu ujedno pomagati u rješavanju problema na proizvodima u serijskoj proizvodnji te u komunikaciji s dobavljačima. Svi detalji o ostalim uvjetima, satnici i roku prijave dostupni su u oglasu za posao.
 

Pakiranje omiljenih Ledo sladoleda


Hrvatska tvrtka bogate povijesti koja proizvodi sladoled i smrznutu hranu, poziva te da budeš dijelom njezine velike obitelji. Pakiraj najslađi omiljeni ledeni desert za 6 € po satu, kroz rad od ponedjeljka do petka u dvije smjene. Rok i kontakti za prijavu dostupni su na poveznici.

Detaljni vodič: sve što trebate znati o studentskim servisima i svojim pravima


Nisi pronašao/la što tražiš? Pogledaj preostalu bogatu ponudu studentskih poslova diljem Hrvatske u našoj rubrici Studentskih poslova. Stekni radno iskustvo prije diplome i poveži se s poslovnom zajednicom!
FOTO: UNSPLASH