LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tribute koncerti

Brit Floyd zagrebačkoj i splitskoj publici donosi dašak kultnog Pink Floyda

S opremom vrijednom milijun dolara, britanski tribute bend kultnih Pink Floyda ponovno će oduševiti hrvatsku publiku u Splitu i Zagrebu svojim glazbenim i vizualnim performansom.

S opremom vrijednom milijun dolara, britanski tribute bend kultnih Pink Floyda ponovno će oduševiti hrvatsku publiku u Splitu i Zagrebu svojim glazbenim i vizualnim performansom.

Brit Floyd po treći put dolazi u Hrvatsku. Najbolja tribute grupa Pink Floyda nastupit će 10. studenoga u splitskoj Spaladium Areni, a dan poslije, 11. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom domu. Koncert se održava u sklopu turneje Space and Time CONTINUUM, koji je svojevrsni nastavak prošlogodišnje Space and Time s održanih 146 koncerata. 

Čak i ako ste skeptični prema tribute grupama, Brit Floyd vas neće razočarati. Iako nije lako skinuti kompleksnost kojom se Pink Floyd isticao u glazbenom i vizualnom smislu, ovoj britanskoj tribute grupi to polazi za rukom. Zagrebačku publiku već su oduševili nezaboravnim performansima 2012. i 2013. godine u maloj dvorani Doma sportova, a sad će doživljaj biti još veći uz najnoviju tehnologiju vrijednu milijun dolara.

Sve obožavatelje kultnog Pink Floyda očekuju manje poznate stvari, kao i one najpoznatije s albuma The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall i The Division Bell.

Ulaznice se mogu kupiti na Eventim prodajnim mjestima i online. Za zagrebački koncert će prvih 200 kupaca imati priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 170 kuna, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200 kuna te 230 kuna na dan koncerta. U Splitu će prvih 250 kupaca moći svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130 kuna za parter i 160 kuna za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150 kuna za parter, 180 kuna za tribine te na dan koncerta 170 kn za parter i 190 kn za tribine. 


 
FOTO: FACEBOOK