LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Vozimo te za DŽ"

Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje, organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage.

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje, organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage.

Povezani načinom razmišljanja i ozračjem koje stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUho odlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. S pomoću Iskona organiziraju besplatni autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbu s jedne festivalske lokacije na drugu.

Pod sloganom Vozimo te za DŽ, Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja. Po dolasku u Primošten, SuperUho kamp već će biti otvoren i spreman za prve goste. Jedini je uvjet za korištenje ovog prijevoza predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu: pr@iskon.hr. U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Foto: Iskon

Također, festivalcima se sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz za trajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače moći će se koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu, od 1. do 3. kolovoza, koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi Devendru Banharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka & The Light i mnoge druge. Ponovno će zaživjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini. Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

19. Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će zemlja partnerica Italija, glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice.

Foto: Iskon
FOTO: ISKON