LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert

Alka Vuica ovaj petak premijerno u Boogaloou, dijelimo 2x2 ulaznice!

Naši čitatelji imaju priliku osvojiti dvije karte za koncert svestrane Alke Vuice, a više o tome u nastavku članka.

Naši čitatelji imaju priliku osvojiti dvije karte za koncert svestrane Alke Vuice, a više o tome u nastavku članka.

Premijerni koncert Alke Vuice u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se u petak, 28. siječnja. Uz nju će nastupiti i DJ Dr. Beat koji će puštati dance glazbu 90-ih. Početak koncerta očekuje se oko 20 h. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 80 kuna. No, naši čitatelji imaju priliku osvojiti kartu za sebe i još jednu osobu, a više o tome u nastavku članka.

 

Alka Vuica za sebe kaže da je pjesme počela pisati još u djetinjstvu. Na glazbenoj sceni je od 1980. godine. Pažnju na sebe skreće kao dio pobjedničkog tima na izboru za pjesmu Eurovizije koju je izvela Tajči pod nazivom Hajde da ludujemo. Tri godine kasnije objavljuje album Laži me, a istoimena pjesma postaje jedan od najvećih hitova u tom periodu. Sredina 90-ih može se promatrati kao najuspješniji period Alkine solo karijere, a okrunila ga je hitovima Otkad te nema i Ej šta mi radiš.

 

U svojoj preko 40 godina dugačkoj karijeri istakla se i pjesmama koje je napisala za druge. Tu vrijedi istaknuti  Rušila sam mostove od sna Dina Dvornika i Josipe Lisac (u suradnji s Gibonnijem), Ja sam lažljiva Denis & Denis, Ja sam zaljubljen Tonyja Cetinskog, Lijepa bez duše Olivera Dragojevića, Ni na sjever ni na jug Sandija Cenova i Danas sam luda Josipe Lisac.

 

Svoju svestranost pokazala je i medijskim djelovanjem. Bila je urednica i voditeljica talk showa Jedan na jedan koji se prikazivao na Novoj TV, a vrlo popularna bila je i njezina rubrika pod nazivom Alka Individualka u emisiji Red Carpet. Vodila je i emisiju Vidimo se u Sarajevu na televiziji PINK BH.

Za koncert Alke Vuice dijelimo 2x2 karte našim čitateljima, a sve što je potrebno je u komentaru objave ovog članka na našem Facebook profilu označiti osobu koju vodite na koncert. Igramo se do utorka, 25. siječnja, u 15 sati kada ćemo se javiti pobjednicima. Sretno!

FOTO: PRESS