LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Summer University

AEGEE te poziva da doživiš ljeto svog života

Putuj, upoznaj Europu i ruši stereotipe! Prijavi se na AEGEE Summer University projekt!

Putuj, upoznaj Europu i ruši stereotipe! Prijavi se na AEGEE Summer University projekt!

Želiš drugačije ljeto? Uzbudljivo i aktivno? Prijavi se na AEGEE Summer University. Riječ je o projektu koji povezuje mlade Europljane još od davne 1988. godine Svakog ljeta AEGEE uspješno mobilizira preko 2000 mladih promičući europsku integraciju.

U svaku aktivnost uključeno je u prosjeku 30 ljudi iz različitih država, a radi se o događajima koji se temelje upravo na kulturalnoj razmjeni. Ako se želiš pomnije uputiti u multikulturalne dimenzije našeg kontinenta i boriti se za toleranciju, ljeto 2016. može biti ljeto tvog života.

Mnogi europski gradovi udomaćit će ovaj projekt i pregršt njegovih aktivnosti kroz 73 Summer Universityja. Organizatori pripremaju tečajeve stranih jezika i druga akademska događanja, upoznavanje različitih kultura i povijesti, sportske aktivnosti i humanitarne akcije. Svaki tečaj bazira se na jednoj od zanimljivih tema povezanih s europskim integracijama, međunarodnim odnosima, obrazovanjem, osobnim razvojem ili nečim sličnim.

I ovog vikenda besplatan ulaz na zagrebačke bazene i u muzeje!


Da biste saznali što vas točno očekuje, pozvani ste pridružiti se ciklusu predstavljanja projekta koji je započeo krajem veljače, a održava se svake nedjelje do kraja travnja, odnosno do kraja prijava. Sljedeća prilika za to je 17. travnja u 16.30 sati kada će vas AEGEE Zagreb dočekati u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade.

Više o udruzi možete pronaći na službenoj mrežnoj i Facebook stranici, a o projektu na poveznici.

Iskoristite besplatan ulaz na zagrebačke gradske bazene za vikend!


IZVOR: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK