LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubav za vrijeme pandemije

6 ideja za spoj s dečkom ili curom u udobnosti vlastitog doma

Spa tretman, degustacija alkohola, filmski maraton samo su neke od ideja za organizaciju spoja unutar četiri zida.

Spa tretman, degustacija alkohola, filmski maraton samo su neke od ideja za organizaciju spoja unutar četiri zida.

Zbog mjera koje su trenutno na snazi teško je organizirati pravi spoj sa srodnom dušom. Donosimo nekoliko ideja za spojeve koje možete organizirati unutar četiri zida i uz vrlo malo ili ništa novca.

Masaža

Organizirajte spa day u svojem stanu, kući ili studentskoj sobi. Napravite pravi ugođaj – zapalite svijeće, pustite umirujuću glazbu, obucite ogrtače, pripremite ulje za masažu i priuštite svojem partneru ili partnerici pravo opuštanje, a zatim neka i oni isto učine za vas. 

Filmski maraton

Možda je zatvorenost idealna prilika da pogledate filmove koje vaš partner/ica već dugo želi gledati s vama, ali vi ste odbijali jer vam se nije dalo ili niste imali toliko slobodnog vremena. Dajte priliku njihovim prijedlozima i posvetite jednu večer uživanju uz kokice, krevet i piće.

Vježbajte zajedno

Nakon izležavanja i uživanja potrebno je tijelu pružiti malo tjelovježbe. Ovaj će plan biti posebno dobar za vas ako se nikako ne možete inače natjerati na to. Napravite zajednički tjedni ili mjesečni plan vježbanja i učinite nešto dobro za svoje tijelo i zdravlje!

Degustacija alkohola

Ponovno malo hedonističkog života – bez obzira jeste li ljubitelji vina, pivopije ili nešto treće, kupite nekoliko vrsta pića koja volite, pripremite večeru, napravite ugođaj i ponašajte se kao pravi degustatori. Ako ste željni zabave, uvijek možete ubaciti i nekakve igre uz alkohol.

Planirajte buduće spojeve

Doći će vrijeme kada ćete se moći vratiti putovanju, ručanju u restoranima, kavi u kafićima, a do tada možete planirate što ćete sve posjetiti i kako ćete provoditi vrijeme zajedno kada epidemiološke mjere ne budu na snazi.

Razgovarajte

U užurbanom životu kojemu smo svjedočili teško je u potpunosti se posvetiti nekome pa tako nekad ozbiljni i duboki razgovori ostanu zapostavljeni. Provođenje vremena s partnerom omogućit će vam da razgovarate o bližoj i daljoj budućnosti, možda razriješiti neke stare probleme ili će, pak, uzrokovati nove probleme koji će vam otvoriti oči.
FOTO: UNSPLASH