LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubav je u zraku

6 ideja za savršen ljetni (prvi) spoj

Ako nemate ideja kamo odvesti dragu osobu na spoj tijekom ljeta, ne propustite naše savjete pomoću kojih ćete stvoriti divne uspomene.

Ako nemate ideja kamo odvesti dragu osobu na spoj tijekom ljeta, ne propustite naše savjete pomoću kojih ćete stvoriti divne uspomene.

Dugoočekivano i željeno ljeto u punome je jeku, a sa njim i sve radosti koje ono sa sobom nosi. Jedna od tih radosti svakako su i ljetne romanse. Sunce, more, visoke temperature i oskudnija odjeća, sve to čini ovo godišnje doba stvorenim za zaljubljivanje, pa ako i vas ovog puta pogodi Amorova strelica, uz naše savjete provest ćete predivne zajedničke trenutke. 

1. Otiđite na koncert na otvorenom ili u ljetno kino.

Nema ničeg romantičnijeg od slušanja glazbe ili gledanja fima pod zvijezdama. Mnogi gradovi imaju bogati program besplatnih događanja na otvorenom pa zašto to ne iskoristiti? Odaberite nešto što vam se oboma sviđa i dobro se zabavite.

2. Iznajmite pedalinu ili mali čamac.

Ima nešto veoma smirujuće u boravku na vodi. Zato iznajmite pedalinu ili mali čamac i provedite koji sat na moru ili jezeru uživajući u druženju i krajoliku. Naravno, obavezno ponesite dovoljno pitke vode i zaštite svoju kožu od sunca kako se vaš opušteni i miran izlazak ne bi pretvorio u bolnu noćnu moru.

3. Piknik je za vas pun pogodak.

Piknik je savršena aktivnost za ljetni spoj. Sve što vam treba je deka, par finih sendviča i boca dobro rashlađenog napitka po izboru. Bilo da ste na plaži, u parku usred grada ili negdje drugdje, ova ideja će biti pun pogodak.

4. Posjetite muzej ili galeriju.

Posjet muzeju ili galeriji odličan je način da smanjite pritisak koji je prisutan na spojevima. Eksponati koje gledate pružit će dovoljno tema za razgovor i maknut će fokus s vas. Mnogi muzeji i galerije imaju tijekom ljeta posebne promocije ili prigodne postave pa ćete sigurno uspjeti pronaći nešto što će oduševiti oboje.

5. Igrajte mini-golf.

Ne samo da je zabavan, već je i fizička aktivnost koja ipak ne zahtjeva previše vještine da bi se u njoj uživalo. A uz igru možete i opušteno razgovarati i bolje se upoznati.

6. Otiđite na vožnju biciklima ili planinariti.

Zašto ne biste odveli svoju odabranicu ili svog odabranika u lagani obilazak grada na biciklima? Pokažite njoj ili njemu svoja najdraža mjesta i uživajte u njima zajedno. A ako ste u blizini nekog brda ili planine ima li ičeg romantičnijeg od zajedničkog uživanja u pogledu na grad nakon što ste se popeli na vrh?

FOTO: PIXABAY.COM