LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi trend na Netflixu

Serije psiho tematike preuzimaju glavnu riječ: Nakon Dahmera, apsolutni hit postao je Netflixov The Watcher

Sve je krenulo 2014., nakon što je obitelj Broaddus doselila u novu kuću na adresi Bulevar 657. 

Sve je krenulo 2014., nakon što je obitelj Broaddus doselila u novu kuću na adresi Bulevar 657. 

Nakon priče o poremećenom serijskom ubojici, Jeffreyju Dahmeru, Netflix ima novu hit seriju koja također ulazi u žanr psiho horora.

Zloslutna pisma. Čudni susjedi. Zlokobne prijetnje. Obitelj koja se preseli u svoj dom iz snova u predgrađu otkrije da se našla usred noćne more - ovako su iz Netflixa opisali seriju simboličnog naziva The Watcher (hrv. Promatrač).


BABY REINDEER: Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne...


Gore spomenuti Dahmer tjednima je bio na prvom mjestu po gledanosti, a sada tu poziciju polako preuzima The Watcher. U središtu događanja ponovno je psihopat, a radnja prati istinitu priču o bračnom paru koji, nakon što se useli u svoj dom iz snova u Westfieldu (predgrađe New Jerseyja), biva uznemiravan pismima koje potpisuje neidentificirano lice pod pseudonimom The Watcher.

Sve je krenulo 2014., nakon što je obitelj Broaddus doselila u novu kuću na adresi Bulevar 657. 

Tko sam ja? Stotine i stotine automobila svaki dan prolaze kroz ovu ulicu, možda sam ja u jednom od njih. Pogledajte kroz prozore u sve te ljude koji svaki dan prolaze pokraj kuće. Možda sam ja jedan od njih. Imate djecu, vidio sam ih. Dosad sam ih prebrojao troje. Možete li ispuniti kuću mladom krvlju kako sam poželio? Bolje za mene. Je li vaša stara kuća bila premalena za obitelj koja raste? Ili je pohlepa bila to što me dovelo do vaše djece? Kad saznam njihova imena, pozvat ću ih k sebi - napisao je Promatrač u prvom pismu, a teroriziranje se nastavilo i u narednim mjesecima.


Ne propustite ove hit serije s Netflixa, a odsada ga možete dobiti 6 mjeseci na poklon
U život izvan filmskog platna, policija je tijekom nekoliko godina pokušava otkriti identitet osobe koja je uznemiravala obitelj Broaddus . Ipak, u tome nikada nisu uspjeli, kruže razne teorije, ali identitet The Watcher očito će zauvijek ostati misterij.

Ovo je nova Netflixova serija koja je uspjela rasplakati cijeli svijet! 
IZVOR: NETFLIX
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT