LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javno sramoćenje studenata

Znak protesta: studenti demonstrativno napustili predavanje Hillary Clinton

Studentima koji su protestirali podršku je dala i dekanica Keren Yarhi-Milo.

Studentima koji su protestirali podršku je dala i dekanica Keren Yarhi-Milo.

Tridesetak studenata demonstrativno je napustilo predavanje o vanjskoj politici koje je držala Hillary Clinton. Bivša državna tajnica i senatorica predavanje je održala na Sveučilištu Columbia, piše Jutarnji list.
 

Znak protesta


Napuštanje predavanja bio je znak protesta zbog sramoćenja propalestinskih prosvjednika od strane Sveučilišta. Sve je povezano s javnim prikazivanjem fotografija studenata koji su potpisali deklaraciju koja okrivljuje Izrael za napade Hamasa. Studenti tvrde kako su fotografije skinute sa privatnog studentskog portala Columbia‘s School of International and Public Affairs (SIPA).

Studenti koji su napustili Clintoničino predavanje zahtijevali su javnu pravnu podršku za oštećene kolege, a u predvorju im se pridružilo još prosvjednika.
 


Američki studenti zbog propalestinskih stavova ostaju bez buduće karijereStudentima koji su protestirali podršku je dala i dekanica Keren Yarhi-Milo, a Hillary Clinton koja snažno podupire Izrael tada je već otišla, prema informacijama koje je dao glasnogovornik Sveučilišta.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA