LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lego set

Za sve ljubitelje serije The Office stiže prava poslastica

Lego je najavio nadasve zanimljivu suradnju.

Lego je najavio nadasve zanimljivu suradnju.

Popularna humoristična serija The Office dobit će svoju LEGO varijantu. Michael, Jim, Pam, Dwight i ostali likovi iz najpopularnijeg ureda na svijetu dio su novog LEGO The Office seta, piše journal.hr. U njemu će obožavatelji u smanjenom izdanju dobiti uredske prostorije Dunder Mifflina.

Lego je potaknuo radoznalost svojom objavom na Instagramu. Naime uz citat iz serije i fotografiju Lego kockice zarobljene u žutom želeu aludirao je na šalu iz serije The Office, a nakon toga najavio i datum izlaska seta.

Gotovo desetljeće nakon finala serije, potražnja za serijom i dalje je velika. The Office je serija snimana u stilu lažnog dokumentarca koji prati Stevea Carella kao šefa tvrtke za opskrbu papirom.

LEGO set sadrži više od 1000 dijelova, a fanove će sigurno oduševiti brojni detalji iz serije, poput Michaelove šalice s natpisom World’s Best Boss ili pak Dwightove klamerice koja se nekim slučajem našla u želeu.

Što se tiče figurica likova, u set je uključeno njih 15. Svi najpopularniji likovi su tu, iako nema, primjerice, Erin, koja je bila jedna od važnijih likova u posljednjim sezonama. Također, nema ni Andyja, a iz LEGO-a su rekli da nije uključen u set jer je zauzet radom na svojim “menadžerskim vještinama”.

Službeni datum izlaska seta jest 1. listopad kad će se moći naručiti na web-stranici. 
FOTO: UNSPLASH