LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aplikacija za dopisivanje

WhatsApp napokon uvodi najtraženiju opciju

Trenutno najpoznatija aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp uvodi novu funkciju koja je najviše bila tražena.

Trenutno najpoznatija aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp uvodi novu funkciju koja je najviše bila tražena.

Trenutno najpoznatija aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp uvodi novu funkciju koja je najviše bila tražena - mogućnost uređivanja poruka nakon što ih pošaljemo.

WhatsApp je prije dopuštao da se poruke nakon slanja zauvijek izbrišu prije nego ih druga osoba vidi, što je dovelo u pitanje njegovu korisnost. Uređivanje poruka izazvalo je puno bolje reakcije jer ono olakšava promjenu poruke, pogotovo ako je dugačka, a samo se jedan detalj treba promijeniti.

Ipak, WhatsApp nije prvi koji je ovo uveo. Preduhitrila ga je aplikacija Telegram koja ovu funkciju ima još od prošle godine.

Uređivanje poruka na WhatsAppu bit će moguće klikom na poruku nakon čega će se pojaviti opcija za uređenje. Znači, klikom na uredi korisnici će moći promijeniti tekst i ponovno ga poslati. 

Trenutna funkcija brisanja poruka moguća je jedino ako nije prošlo sat vremena od slanja, a predviđa se da će tako biti i s novom funkcijom. Zadnja funkcija koju je WhatsApp nedavno uveo je reakcija na poruku s emojijem, identično kao i na Facebooku.
FOTO: PEXELS