LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Korona-party

VIDEO: Tisuće studenata partijalo na dan posvećen studentskim demonstracijama iz 1936. godine

Spontanom okupljanju koje je počelo u 18 sati u Beogradu prethodilo je dopisivanje u grupi koja broji oko 60 000 članova.

Spontanom okupljanju koje je počelo u 18 sati u Beogradu prethodilo je dopisivanje u grupi koja broji oko 60 000 članova.

Jučer, 4. travnja, u Srbiji se obilježavao Dan studenata posvećen Žarku Marinoviću, studentu koji je 1936. godine poginuo na demonstracijama na kojima su sudjelovali studenti iz Beograda, Zagreba, Ljubljane, Skoplja i Subotice. Događaj je poslužio kao povod korona-partyju tisućama studenata koji su se zabavljali uz narodnjake, bez pridržavanja mjera.

Kako prenosi N1, navodno su se okupili spontano oko 18 sati, čemu je prethodilo dopisivanje u grupi koja broji oko 60 000 članova. Ondje je bilo i 10 pripadnika iz osiguranja Studentskog rada, no nitko od njih nije reagirao. 

Ovo nije bilo prvo takvo okupljanje jer su se zabavljali na istom mjestu i proteklih dana, no policija bi ih rastjerala oko ponoći. Kako je izgledao jučerašnji party, moguće je vidjeti u nastavku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

FOTO: UNSPLASH