LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humorističan i inspirativan govor

VIDEO: Taylor Swift dobila počasni doktorat, pogledajte njen govor

Osim humora, Taylor je studentima uputila i inspirativne poruke i u govoru se osvrnula na svoju karijeru, hitove te čak i ljubavne veze.

Osim humora, Taylor je studentima uputila i inspirativne poruke i u govoru se osvrnula na svoju karijeru, hitove te čak i ljubavne veze.

Sveučilište u New Yorku dodijelio je glazbenici Taylor Swift počasni doktorat iz područja primijenjenih umjetnosti, a Taylor se i pojavila na ceremoniji na stadionu Yankee i održala govor pred studentima s dozom humora i motivacije.

Simpatična Taylor nije s novom titulom postala preozbiljna, a na početku govora se i našalila.
- Prošli put kada sam bila na stadionu ove veličine plesala sam u štiklama i nosila svjetlucavi triko. Ova odjeća je mnogo udobnija.
Nije prestala zbijati šale na račun doktorata te rekla kako nije jedna od onih doktorica koje želite imati u blizini u slučaju nužde.
- Osim ako je vaša posebna hitna situacija bila ta da ste očajnički trebali čuti privlačnu pjesmu s intenzivno katarzičnom dionicom.. Ili ako je vaš hitan slučaj da vam je potrebna osoba koja može imenovati preko 50 pasmina mačaka u jednoj minuti - dodala je.
Osim humora, Taylor je studentima uputila i inspirativne poruke i u govoru se osvrnula na svoju karijeru, hitove te čak i ljubavne veze sa slavnim muškarcima poput Calvina Harrisa, Harryja Stylesa i Toma Hiddlestona.
- To što se cijeli svijet odnosio prema mom ljubavnom životu kao prema sportu u kojem gubim svaku utakmicu nije bilo baš sjajno za mene u tinejdžerskim danima i 20-im godinama, no naučilo me da moram zaštiti svoju privatnost. Stalna javna poniženja bila su jako bolna, ali su me natjerala da se riješim mišljenja da su društvena važnost i dopadljivost bitni - rekla je.
Unatoč svojoj mladosti, glazbenica je postigla goleme uspjehe u svojoj karijeri, a počasni doktorat taman dolazi prije izlaska njenog novog filma Amsterdam koji se očekuje u studenom ove godine. U filmu se Taylor druži s kolegama, Margot Robbie, Christian Baleom i John David Washingtonom
FOTO: PEXELS