LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragedija na Havajima

Užas u poznatom turističkom mjestu: ženu napao i usmrtio morski pas

Tijelo žrtve još uvijek nije pronađeno, ali je uočena velika količina krvi koja je isplivala na površinu, netom nakon što je žena netragom nestala u dubini.

Tijelo žrtve još uvijek nije pronađeno, ali je uočena velika količina krvi koja je isplivala na površinu, netom nakon što je žena netragom nestala u dubini.

Slučaj koji dolazi iz Mauija, poznatog turističkog mjesta na Havajima, podsjeća na svima dobro poznati horor film - Ralje. Nažalost, ovog puta se ne radi o fikciji na filmskom platnu, već o stvarnoj tragediji tijekom koje je 60-godišnja žena izgubila život.

Napad na plesnom podiju: studenti u traumatičnom izlasku


Prema izjavi svjedoka, ali i muža nesretne žene, za smrt je odgovoran tigar, opasna vrsta morskog psa koja je u povijesti već napadala ljude. Napad se dogodio 8. prosinca, za vrijeme dok je žena, zajedno sa svojim mužem, ronila u lokalnom zaljevu. Tijelo žrtve još uvijek nije pronađeno, ali je uočena velika količina krvi koja je isplivala na površinu, netom nakon što je žena netragom nestala u dubini. Područje nestanka pretraženo je i tijekom noći, a pronađeni su tek dijelovi kupaćeg kostima i maske za ronjenje, što dodatno ukazuje na smrtni ishod.

Znak podrške: Na zgradi mostarskog sveučilišta istaknuta izraelska zastava


Prema istraživanju Prirodoslovnog muzeja Florida, morski pas tigar, odnosno čitava vrsta, odgovorna je za 39 smrtnih slučajeva diljem svijeta, piše Daily Mail.

IZVOR: DAILY MAIL
FOTO: PIXABAY