LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Snoopy ipak postoji?

Upoznajte Bayleyja – psa koji se proslavio internetom

Instagram profil ovog psa posljednjih tjedana postaje sve popularniji, a razlog tomu prilično je očit – Bayley je apsolutna preslika animiranog Snoopyja.

Instagram profil ovog psa posljednjih tjedana postaje sve popularniji, a razlog tomu prilično je očit – Bayley je apsolutna preslika animiranog Snoopyja.

Bayley, iako puni tek dvije godine idući mjesec, već sada je internetska zvijezda. Ovaj simpatičan pas koji ima vlastiti Instagram profil koji broji preko 270 tisuća pratitelja, mješavina je staroengleskog ovčara i patuljaste pudle, a svojim izgledom podsjeća na poznatog crtanog psića – Snoopyja

Baš kao i njegov crtani pandan, Bayley također ima bijelu glavu, crnu njušku te spuštene crne uši. Također, ovaj psić iznimno je fotogeničan i uvijek spremno pozira za obožavatelje u svojim videima i slikama koje redovno vlasnik/ca objavljuje na njegovom profilu. Jedina razlika u samoj je pasmini, uzevši u obzir da je Snoopy bigl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli B A Y L E Y 🐾♥️ (@bayley.sheepadoodle)


Podsjetnik, Snoopy je lik iz stripa Peanuts koji je djelo američkog crtača stripova Charlesa M. Schulza iz 1950. godine, a koji pripada Charlieju Brownu, dječaku iz stripa.

Kroz godine ovaj strip doživio je mnogobrojne animirane verzije, kao i dugometražni animirani film namijenjen za kina imena The Peanuts Movie (2015). 

Snoopy se pojavljuje i drugdje u vijestima ovih dana jer majica s njegovim likom postaje sve popularnija u akciji američkog Crvenog križa koja potiče cijelu državu na doniranje krvi.
 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT