LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ program

U tijeku prijave na trening poduzetničkih vještina u turskom gradu Çanakkale; plaćeni su svi troškovi

34 mlade osobe iz nekoliko europskih zemalja, uključujući Hrvatsku, susret će se u Turskoj od 20. do 27. lipnja. Prijave za sudjelovanje na besplatnom treningu otvorene su do 18. travnja.

34 mlade osobe iz nekoliko europskih zemalja, uključujući Hrvatsku, susret će se u Turskoj od 20. do 27. lipnja. Prijave za sudjelovanje na besplatnom treningu otvorene su do 18. travnja.

Institute of Youth Power Croatia provodi Erasmus+ program Vještine razvoja poduzetništva iz socijalne ekonomije kojim želi pružiti potporu u borbi protiv nezaposlenosti mladih, poticati poduzetništvo kao alat za razvoj mladih, a posebno kao alat za aktiviranje neaktivnih mladih koji se suočavaju sa socijalnim, zemljopisnim i ekonomskim preprekama koje dolaze uglavnom iz ruralnih područja. U njegovu sklopu održat će trening u turskom gradiću Çanakkale, koji je zapravo najbliži veći grad u okolini stare Troje, od 20. do 27. lipnja 2021. godine. 

Sudjelovati mogu 34 mlade osobe iz Turske, Italije, Rumunjske, Španjolske, Hrvatske, Armenije, Ukrajine i Mađarske. Iz svake se države traže po četiri sudionika. 

Ciljevi koji će se postići ovim treningom odnose se na stvaranje mogućnosti za mlade poduzetnike koji bi mogli razviti poduzetnički duh u ruralnim područjima kroz neformalno osposobljavanje, poticanje novih projektnih ideja te poboljšanje kvalitete aktivnosti usmjerenih na mlade i znanje sudionika o Erasmus+ programu i njegovim ključnim akcijama i prilikama. 

Udruga IYP poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave na poveznici do nedjelje, 18. travnja. Smještaj, hrana, prijevoz (do 275 €) i aktivnosti tijekom treninga u potpunosti su financirane iz Erasmus+ programa. 

Sve informacije o projektu dostupne su na poveznici. Za eventualne upite predstavnici udruge Institute of Youth Power Croatia na raspolaganju su na e-adresi info@iyp-croatia.com.
FOTO: PIXABAY