LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'Budi sam svoj šef'

„Sveučilište” Hustler: Kako Andrew Tate uzima lovu od neinteligentnih istomišljenika?

Navedeni opis, slatkorječivost, anonimni „stručnjaci”, izostanak bilo kakvog certifikata - sve su to dokazi koji upućuju na to da je Tateovo Sveučilište ništa drugo osim klasične piramidalne prevare.

Navedeni opis, slatkorječivost, anonimni „stručnjaci”, izostanak bilo kakvog certifikata - sve su to dokazi koji upućuju na to da je Tateovo Sveučilište ništa drugo osim klasične piramidalne prevare.

Pred kraj protekle godine prenijeli smo vijest o uhićenju Andrewa Tatea, kontroverznog influencera poznatog po mizoginim stavovima. Tate je, zajedno s nekoliko suradnika, priveden zbog navodne umiješanosti u kriminalnu organizaciju koja je novačila i iskorištavala žene. Konkretno, Andrew je navodno prisiljavao žene na snimanje pornografskog sadržaja koji bi potom bio objavljen na specijaliziranim web-stranicama.

Uz veliku količinu hejtera, Tate ima i nevjerojatno brojnu skupinu zaluđenih istomišljenika koji bezuvjetno podržavaju njegove stavove. U ovu drugo navedenu skupinu spada Blake Phillips, 22-godišnji polaznik tzv. Sveučilišta Hustler. Očekivano, Tate je ujedno i vlasnik samoprozvanog Sveučilišta koje navodno broji gotovo 200 tisuća polaznika. 

Postoji tip po imenu Dylan Madden, on se bavi copywritingom i radi kao freelancer. Shvatio sam da nisam ni znao što je copywriting, sve dok me Madden nije podučio. Pokazao je način na koji sve funkcionira i način na koji se može više zaraditi - ovako je Blake Phillips za NY Post opisao znanje koje je usvojio na ranije spomenutom Sveučilištu koje se nalazi u vlasništvu kontroverznog Tatea.

 

Svjetska prevara


Odlučili smo istražiti više o samom Sveučilištu Hustler. U sklopu istog postoji platforma The Real World koja predstavlja sebe kao globalnu zajednicu za svakoga tko želi steći obilje bogatstva kroz napredno mentorstvo stručnjaka. Za 49,99 dolara mjesečno korisnici odabiru jednu od pet vještina koju žele razvijati. Neki su od smjerova: online poslovni modeli, copywriting, e-prodaja i freelancing

Naši članovi uče kako zaraditi dok zarađuju. Kad uđete u sustav, odmah ćemo vam pomoći u ostvarenju vaše prve zarade, a zatim ćemo nastaviti povećavati vaš poslovni uspjeh. Naučit ćete kako mnogo zaraditi i to pomoću jednostavnih zadataka kao što su: dizajniranje loga, prevođenje e-knjiga, uređivanja video materijala, vođenje društvenih mreža, izrade web stranica i slično - ovako su iz The Real Worlda opisali svoje usluge.

Navedeni opis, slatkorječivost, anonimni stručnjaci, izostanak bilo kakvog certifikata - sve su to dokazi koji upućuju na to da je Tateovo Sveučilište ništa drugo osim klasične piramidalne prevare. Tome u prilog ide i činjenica da je Tate polaznike svog Sveučilišta poticao na tzv. affiliate marketing. Naime, polaznici bi, nakon što u sustav uvedu nove članove, zarađivali određenu proviziju od plaćenih školarina.

Bez obzira na sve navedeno, pristaše Andrewa Tate i dalje vjeruju u njegovo znanje, a samim tim podržavaju i njegove šovinističke stavove.

Ključno načelo nije dati ženama sve što kažu da žele, već im treba dati ono što zapravo žele. To su dvije različite stvari - istaknuo je Blake Phillips, dečko s početka ovog teksta.

Kao što se može i pretpostaviti, Phillips je samac, a mogao bi to i ostati ako će i dalje veličati riječi Andrewa Tatea, čovjeka koji je manipulativnim tehnikama obmanuo dobar dio mlađe muške populacije.
FOTO: TWITTER/SCREENSHOT