LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje na Kampusu Borongaj

Putopisac Tomislav Perko putuje svijetom na konju

Nakon brojnih predavanja diljem Lijepe Naše, poznati putopisac Tomislav Perko gostuje na Kampusu Borongaj. Pridružite se i saznajte koje su ga poteškoće snašle dok je svijetom slijedio ljeto.

Nakon brojnih predavanja diljem Lijepe Naše, poznati putopisac Tomislav Perko gostuje na Kampusu Borongaj. Pridružite se i saznajte koje su ga poteškoće snašle dok je svijetom slijedio ljeto.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna s Hrvatskih studija organizira predavanje poznatoga hrvatskog putopisca, Tomislava Perka. Održat će se u ponedjeljak, 10. travnja u 16 sati na Kampusu Borongaj.

Tomislav Perko zadnjih nekoliko godina putuje svijetom. Prije nego što se odlučio na avanturu života radio je kao broker na burzi i studirao ekonomiju. Nakon krize na burzi ostaje bez posla. Suočen s dugovima koje mora otplatiti, odlučuje se na putovanje svijetom autostopiranjem, odnosno stopiranjem svim mogućim prijevoznim sredstvima, od kojih je zasigurno najčudniji bio konj.

Prvo piše knjigu 1000 dana proljeća, a zatim i nastavak 1000 dana ljeta, inspiriran putovanjem od 2011. do 2014. u kojem je odlučio slijediti ljeto kroz više od 40 zemalja diljem svijeta. Obje je financirao crowdfunding kampanjama. Sama putovanja ne bi bila moguća bez mnogobrojnih sponzora i obožavatelja koji su ga vjerno pratili. Različitim je kanalima uspio zadobiti pozornost javnosti. Ljudi diljem svijeta čitali su Tomislavov blog, gledali videa na YouTube kanalu i pratili njegovu Facebook stranicu.

Pridružite se na predavanju i saznajte s kojim se poteškoćama Tomislav Perko susretao tijekom svojih putovanja. Otkrijte kako se i sami možete promovirati, raditi ono što volite, a da pritom zarađujete. Ulaz je slobodan i otvoren za sve one koji su voljni slušati. Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FLICKR/CONNOR BLEAKLEY