LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pretplata na Netflix

Ovako bi mogle izgledati reklame na Netflixu, uvode se prije kraja godine

Točan datum dolaska novog pretplatničkog modela još nije poznat.

Točan datum dolaska novog pretplatničkog modela još nije poznat.

Netflix je potvrdio da radi na jeftinijoj pretplati koja će u sebi imati reklame, no ostavlja pitanje kako će to utjecati na trenutne pretplatnike, prenosi tportal.

Pretplatnici već godinama od Netflixa traže jeftiniji model pretplate, no čini se da će sredinom godine doći na svoje uz najavljenu pretplatu koja dolazi s reklamama.

Netflix je već godinama bio glasni protivnik reklama, no čini se da su se nakon izvješća o gubitku pretplatnika ipak predomislili. Firma je samo u prvom kvartalu 2022. izgubila 200.000 pretplatnika, dok se porast zarade usporio. Čini se da je taj razvoj događaja kompaniju naveo na uvođenje novog jeftinijeg pretplatničkog modela.

Točan datum dolaska pretplatničkog modela još nije poznat, no New York Times izvještava da će biti dostupan prije kraja 2022.

Ako ste već pretplaćeni na Netlix, postoji šansa da ste razmišljali o prekidu pretplate. S obzirom da kompanija uvodi novi pretplatnički model koji je jeftiniji, možda ćete se predomisliti i ostati, ako vam ne smetaju reklame. Makeuseof je napravio usporedbu sa ostalim popularnim američkim streaming servisima te je zaključio da će nov plan pretplate koštati između 5 i 7 eura te servirati između 8 i 23 reklame po satu.
FOTO: UNSPLASH