LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studio Warner Bros Discovery

Ovaj dugo iščekivani film ipak neće ugledati svjetlo dana

Poznata priča o kojotu i ptici trkačici trebala je dobiti nastavak u obliku igranog filma s elementima animacije – film je snimljen, ali neće biti objavljen?

Poznata priča o kojotu i ptici trkačici trebala je dobiti nastavak u obliku igranog filma s elementima animacije – film je snimljen, ali neće biti objavljen?

Studio Warner Bros Discovery najavio je da ipak neće objaviti dugo iščekivani igrano-animirani film Coyote vs. Acme, unatoč ulaganju od visokih 70 milijuna dolara, piše BBC.

Bez obzira na to da je Dave Green, producent navedenog filma, uspio završiti 90-minutni projekt, njegov rad neće ugledati svjetlo dana. Tu odluku donio je Warner Bros Discovery, studio koji stoji iza filma, uz izliku da dolazi do promjene strategije te se fokus stavlja na izdanja koja su u kinima.

Publika je iščekivala film Coyote vs. Acme ne samo zbog nastavka poznate priče već i zbog glumaca – u glavnim su ulogama John Cena i Will Arnett, dok radnja prati poznatog kojota pod imenom Wile E. Coyote iz crtića Road Runner. On planira osvetu nad tvrtkom Acme odakle je naručivao sve naprave kojima je pokušao uhvatiti pticu trkačicu, ali mu nije uspijevalo.

Prema izvještaju s testiranja filma, publika je bila oduševljena ovom obiteljskom komedijom, ali film neće biti prikazan u kinima, osim ako Green ne pronađe drugog distributora.

Za odustajanje od prikazivanja ovog projekta neki krive visoke troškove distribucije i oglašavanja filma, za koje se tvrdi da uvelike smanjuju profit. Prema tim tvrdnjama, film je isplativije zakopati nego ga objaviti.

FOTO: SCREENSHOT VIA CANVA, ILUSTRACIJA