LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tko su nova lica?

Objavljena najava za Squid Game 2

Nova sezona mega-popularne serije koja je osvojila 2021. godinu dobiva svoju drugu sezonu kao i neka nova lica čija uloga tek mora biti otkrivena

Nova sezona mega-popularne serije koja je osvojila 2021. godinu dobiva svoju drugu sezonu kao i neka nova lica čija uloga tek mora biti otkrivena

Južnokorejska serija koja je pomela 2021. godine konkurenciju kao jedna od najgledanijih Netflixovih serija s odgledanih preko 2 milijardi sata u samo 28 dana od svoje premijere, ali i s osvojenih 6 Emmyja naziva Squid Game, dočekala je i svoju drugu sezonu.

Uzevši u obzir da je kraj prve sezone završio sa neriješenim problemom, druga sezona u svoj centar radnje ponovo će staviti Seona Gi-huna (Lee Jung-Jae) koji odluči krajem prve sezone srušiti dolje Siren Pictures Inc. koja je zadužena za krvoločne igre koje završavaju tragično za gotovo svakoga izuzev jedne osobe koja osvaja pozamašnu svotu novaca kao i odlazak u pravi svijet. 

Druga najava tako jasno daje do znanja da će mnoga lica iz prošle sezone ponovo biti i u drugoj sezoni, ali da će se pridružiti i neka nova lica. 

Izuzev Jung-Jaea, vratiti će se i mladi glumac Wi Ha-joon u ulozi policijskog inspektora Hwanga Jun-hoa kao i Lee Byung-hun ponovo u ulozi Hwanga In-Hoa kao zapovjednik Maskiranih Muškaraca koji služe kao svojevrsna patrola Squid Game-a. Konačno, vratiti će se i glumac Gong Yoo kao osoba koja regrutira ljude koje su podbacili u društvu u igre koje će im obilježiti život. 

Spomenutim glumcima pridružiti će se i neka nova lica kao što su Si-wan Yim, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon te Yang Dong-geun, međutim, u trenutno nepoznatim ulogama.

Jednako tako još uvijek nije poznato hoće li se vratiti Oh Yeong-su kao kreator igara Oh Il-nam koji je poslužio kao nevjerojatan fabularni zaokret. 

Datum izlaska nove sezone je nepoznat kao i sama radnja, ali pretpostavlja se da će pratiti centralnog lika Seona u njegovim intencijama da sruši organizaciju koja stoji iza ovih zloglasnih igara. 

Cijelu najavu moguće je pogledati ovdje:

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT