LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nepoznati uzroci

Nesreća na božićnom sajmu – žena poginula nakon pada božićnog drvca

Božićno drvce na belgijskom sajmu palo je na troje ljudi. Jedna osoba preminula je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda.

Božićno drvce na belgijskom sajmu palo je na troje ljudi. Jedna osoba preminula je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda.

Na božićnom sajmu u belgijskom gradu Oudenaardeu, smještenom 50-ak kilometara zapadno od Bruxellesa, jedna je žena tragično izgubila život nakon što je na nju palo božićno drvce visoko 20 metara. Nesreća se dogodila u četvrtak navečer, uzrokovana snažnim naletom vjetra koji je savladao ogromno ukrasno drvo, piše Hina.
 

Uzroci nisu potvrđeni


Belgijska novinska agencija Belga izvijestila je o nesreći koja je šokirala lokalnu zajednicu. Božićno drvce na belgijskom sajmu palo je na troje ljudi. Jedna osoba preminula je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda.
 


VEZANO; 5 ideja za izradu božićnog drvca unutar studentskog budžeta



Uzroci nesreće još uvijek nisu potvrđeni, a lokalni mediji prenose izjavu gradonačelnika Oudenaardea Marnica De Meulemeestera koji kaže da su obilne kiše i snažni vjetrovi pridonijeli rušenju drveta.

Mjesto je nesreće ograđeno, a nadležne vlasti provode očevid kako bi utvrdile sve okolnosti nesreće. Ostaje nejasno je li božićno drvce bilo adekvatno osigurano kako bi izdržalo izazove vremenskih uvjeta.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA