LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave otvorene

Internacionalna inicijativa Pokreni se! traži volontere koji žele dati svoj doprinos bitnim pitanjima mladih

Pokreni se! je internacionalna inicijativa mladih koja se bavi pitanjima, bitnim temama i aktivnostima. Otvorili su prijave za nove članove šest timova, a prijaviti se mogu mladi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pokreni se! je internacionalna inicijativa mladih koja se bavi pitanjima, bitnim temama i aktivnostima. Otvorili su prijave za nove članove šest timova, a prijaviti se mogu mladi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Inicijativa Pokreni se! u potrazi je za mladim osobama koje bi se bavile raznim pitanjima od velike važnosti mladima volontirajući u različitim timovima i područjima koje inicijativa pokriva: PR, Istraživači, Tim za suradnju, Tim za održavanje i izradu web-stranice, Tim za društvene mreže.

Traže volontere od 15 do 30 godina koji žive na prostorima Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine i spremni su posvetiti se Pokreni se! aktivnostima u prosjeku šest sati tjedno.

 – Ako si komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena osoba, prijavi se! Ako sebe vidiš kao osobu koja se zabavlja i uči onda je ovo prava prilika za tebe! – ističu iz inicijative Pokreni se!

Volonteri će se u sklopu inicijative baviti različitim temama iz područja obrazovanja, demokracije, ljudskih prava, ravnopravnosti, feminizma, medijske pismenosti, dijaloga, edukacije. Iz inicijative dodaju i da će se volonterima koji nemaju iskustva pružiti mentorstvo, a za one koji imaju, održat će se dodatno usavršavanje i obuke.

– Možemo ti pružiti iskustvo, znanje i resurse koje Pokreni se! tim ima. Pokreni se! čine mladi ljudi, stoga ti pružamo timski rad u opuštenoj atmosferi. Imat ćeš priliku sudjelovati u razvijanju organizacije, a usput ćeš razvijati i svoje kompetencije. – dodaju iz inicijative. 

Aktivnosti u sklopu inicijative Pokreni se! bit će online i uživo, a za aktivnosti koje budu uživo, bit će pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje minimalno dva mjeseca i s njim se može započeti u bilo kojem trenutku, a nakon tog razdoblja volonteri se, ako žele, mogu pridružiti organizaciji i sudjelovati u njenom radu kao članovi iste. Prijave se zaprimaju putem obrasca.

FOTO: PIXABAY