LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nije više samo za iOS korisnike

Društvena mreža Clubhouse postaje dostupna svima

Popularna društvena mreža konačno će se otvoriti i prema Android korisnicima, a mogao bi se promijeniti i invite-only format.

Popularna društvena mreža konačno će se otvoriti i prema Android korisnicima, a mogao bi se promijeniti i invite-only format.

Clubhouse je društvena mreža bazirana na audio razgovoru – korisnici se mogu učlanjivati u sobe u kojima s drugim korisnicima razgovaraju o temama koje ih zanimaju, slušaju ostale i dijele svoje komentare i iskustva. Kao audio aplikacija, Clubhouse je stekao veliku popularnost, ali još je veću popularnost stekao zbog svoje ekskluzivnosti.

Naime, ovoj društvenoj mreži mogli su pristupiti samo korisnici iOS-a, a za Android nije bila dostupna. Također, čak su i korisnici iOS-a morali imati pozivnicu od nekoga tko već koristi aplikaciju te bez nje nisu mogli napraviti korisnički račun, što je izazvalo veliki interes javnosti za instaliranjem aplikacije.

Ipak, obje se te značajke mijenjaju. Clubhouse je od sada dostupan i Android korisnicima, a, prema objavi na službenom Twitter računu Clubhousea, čini se da će se promijeniti i invite-only format, prenosi Bug.hr.
 
FOTO: UNSPLASH