LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OPRAVDANO ILI NE?

Djeca izbačena iz škole zbog naljepnice na maminom autu!

Majka troje djece dobila je zabranu prilaska autom do škole, a u konačnici su njena djeca izbačena.

Majka troje djece dobila je zabranu prilaska autom do škole, a u konačnici su njena djeca izbačena.

Neobična situacija odigrala se na Floridi, gdje su djeca izbačena iz privatne škole zbog naljepnice koju njihova majka ima na svom autu. Radi se o naljepnici s reklamom Only fans računa, odnosno posla s kojim se bavi 35-godišnja Michelle Cline. Njena djeca pohađaju kršćansku školu koja očekivano ne podržava takvu vrstu posla, piše Mirror.
 


VEZANO: FOTO: Ovo bi trebali imati svi mladi vozači


 

Nije smjela parkirati ispred škole


Prvo je ravnatelj zamolio Michelle da ne parkira automobil ispred škole kada dolazi po djecu, što je i učinila – pješice je prelazila prometnu cestu kako bi pokupila djecu jer su se drugi roditelji pobunili zbog dotične naljepnice. 

Ipak, nije bilo dovoljno parkirati izvan školskog prostora – roditelji druge djece zahtijevali su da se naljepnica u potpunosti ukloni s auta. Michelle se požalila da su njena djeca u konačnici izbačena iz škole, a ponovni upis mogu ostvariti pod uvjetom da se naljepnica ukloni s automobila.

Školski odbor uputio je pismo njoj i suprugu, s obrazloženjem da je naljepnica protiv politike škole te se nalaze u prekršaju. Iz škole su naveli da je nakon razgovora o parkingu dalje od škole, Michelle na automobil stavila još veću naljepnicu od one koja se prije tamo nalazila te je sada cijeli stražnji dio vozila prekriven reklamom. Tvrde da im se narugala objavom fotografije te druge naljepnice, ali i da je prema zakonu koji vrijedi u Floridi, kazneno djelo omogućiti maloljetnicima pristup seksualnom sadržaju.

FOTO: Piper Fawn, FB
 

Plaćam poreze kao i svi ostali


Michelle se složila s time da je to poveznica na eksplicitan sadržaj.
 

„To je definitivno poveznica s eksplicitnim sadržajem - odraslim sadržajem sigurno. Moj suprug i ja imamo malo divlji život iza zatvorenih vrata koji smo odlučili podijeliti.“ – ispričala je prema Mirroru.


No, naljepnicu ne planira ukloniti.
 

„To bi se činilo kao jednostavna stvar. Ali za mene, to uzdržava moju obitelj. Osigurava vrlo udoban život za nas i legalno je. Plaćam poreze kao i svi ostali.“ – objasnila je.


Komentirala je i da njen poslovni pothvat ne treba strogo osuđivati te da se ljudi uvrijede na svakakve stvari. Zahvaljujući tom „poslu“ prima i do 15.000 funti mjesečno, što je dovoljno da njena obitelj živi lagodno.
 
FOTO: PIPER FAWN/FACEBOOK, ILUSTRACIJA