LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ANTI-BULLYING PORUKA

Dirljiva gesta: srednjoškolci se potpisali osnovnoškolcu u godišnjak nakon što su ga vršnjaci odbili

Gesta srednjoškolaca učinila je Brodyja sretnim.

Gesta srednjoškolaca učinila je Brodyja sretnim.

Cassandra Ridder majka je 12-godišnjeg Brodyja koji ide u šesti razred osnovne škole u Coloradu u SAD-u. Kada je Brody jednog dana došao iz škole sa samo dva potpisa svojih kolega iz razreda i dva učitelja u svom godišnjaku, Cassandra je bila shrvana. Jedan od potpisa bio je i od Brodyja te je glasio Nadam se da ćeš steći još prijatelja.

Cassandra je njegovu poruku objavila u Facebook grupi roditelja osnovne škole i napisala kako je Bordyju teško pronaći prijatelje te kako u posljednje dvije godine doživljava bullying.
- Djeca ga guraju i nazivaju svakakvim imenima. Brody je prošao kroz puno toga - napisala je majka.
Nakon toga, srednjoškolki Joanni Cooper njezina majka je proslijedila Cassandrinu objavu nakon čega je 17-godišnjakinja odlučila napraviti dobro djelo. Odlučila je da će skupiti što više ljudi da se potpiše u Brodyjev godišnjak jer se nijedno dijete ne zaslužuje osjećati tako.

Joanna je kontaktirala nekoliko svojih prijatelja te smislila plan da odu zajedno u Brodyjev razred i ostave svoj potpis. Međutim, nije jedina koja je odlučila uljepšati osnovnoškolcu dan. Simone Lightfoot, također srednjoškolka, smislila je isti plan kao i Joanna i uputila se u Brodyjev razred.
- Kada sam bila mlađa i ja sam trpjela bullying. Kad bih mogla učiniti jednu malu stvar da ovom djetetu pomognem da se osjeća malo bolje, bila bi više nego spremna - otkrila je Simone.
Inicijativa se proširila te je nekolicina srednjoškolaca izvelo dirljivu gestu, pojavilo se u Brodyjevom razredu te mu se potpisali u godišnjak. Njihov posjet poslao je bitnu poruku protiv bullyinga te su postavili pozitivan primjer za Brodyjeve kolege, koji su se nakon što su ga prvotno odbili, sada dizali iz svojih klupa i potpisivali mu se u godišnjak. 
FOTO: PIXABAY