LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Horor u taksiju

Britanski taksist oteo i seksualno zlostavljao studenticu; pobjegao iz zemlje

Kada je studentica sjela u taksi, taksist je počeo voziti u krivom smjeru.

Kada je studentica sjela u taksi, taksist je počeo voziti u krivom smjeru.

Studentica Zoe Laidler bila je u noćnom izlasku s prijateljima u centru Newcastlea kako bi proslavila kraj ispita. Popila je nekoliko čaša alkohola, ali je odlučila otići kući ranije jer se osjećala umorno. Dvadeset četverogodišnja studentica ušla je u automobil parkiran pored stajališta taksija nakon što zbog greške na kartici nije uspjela pozvati Uber, prenosi The Sun.

Nakon što je sjela u auto Nazeema Murada, Zoe je shvatila da nešto nije u redu. Počeo je, naime, voziti u krivom smjeru. Molila ga je da se okrene, ali on se samo nasmijao. Zatim ju je odvezao petnaest kilometara dalje do obalnog mjesta Tynemoutha gdje ju je seksualno zlostavljao.

Hrabra djevojka prijavila je napad policiji koja je uhitila Murada. Sada se odrekla anonimnosti kako bi progovorila o cijeloj situaciji nakon što je on osuđen na četiri godine zatvora zbog otmice i napada. Nažalost, Murad je pobjegao iz zemlje nakon što je presuda donesena.

– Mislila sam da će me silovati i ubiti. Nakon dvadeset minuta shvatila sam da idemo prema obali. Nastavila sam jecati i moliti ga da me pusti, ali nije.

Poslala sam svoju lokaciju prijateljima i mahnito im slao poruke tražeći pomoć. Pomirila sam se s tim da bi me mogao silovati ili ubiti i zaključila sam da bi policija mogla barem pronaći moje tijelo ako dokumentiram kamo me vodi.

– Rekla sam mu da mi je hladno, a on je prešao rukom niz moju nogu, gole ruke i leđa. Bila sam skamenjena i potpuno smrznuta – prisjetila se.

Poručila je drugim djevojkama da paze kada ulaze u taksi. 

– Nazeem je promijenio moj život na načine za koje nisam mislio da je moguće. Ne vjerujem muškarcima i od tada nisam bila na spoju. Želim da druge djevojke znaju da je Nazeem još uvijek vani i uvijek provjerite ulazite li u licencirani taksi – zaključila je.

FOTO: UNSPLASH